Οι Άγριες Μέλισσες τη νέα χρονιά επιστρέφουν πιο ανατρεπτικές από ποτέ με τις εξελίξεις στο Διαφάνι να τρέχουν συνεχώς. Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2021;

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει πολύ κόσμο, έχει σταματήσει τις προβολές της για τα Χριστούγεννα, όμως ξέρουμε ήδη τις θα γίνει στα πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στις 4 Γενάρη στις 22:00 στον ΑΝΤ1 κι όσα πρόκειται να δούμε δεν τα είχαμε φανταστεί.

Τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες τη νέα χρονιά;

Το trailer για τη νέα χρονιά κυκλοφόρησε στα social media του καναλιού και πήραμε μια γεύση απ’ όσα θα ακολουθήσουν. Όπως φαίνεται, αναζητούν την Ελένη μετά την εφιαλτική συνάντηση που είχε με τον Βόσκαρη στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς. Επίσης, βλέπουμε τον Νικηφόρο να βγάζει όπλο και να απειλεί τον Μπάμπη, τον Κωνσταντή με τη Δρόσω σε τρυφερές στιγμές, αλλά έχουμε και τον ερχομό του Τάκη στο Διαφάνι.

Spoiler Alert! Τρεις ηθοποιοί επιστρέφουν στο Διαφάνι κι ένας χωρισμός ταράζει τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Τι άλλο θα συμβεί, όμως, στο Διαφάνι;

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι η Δρόσω θα ανταποκριθεί στον έρωτα του Κωνσταντή, θα του εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα γίνουν ζευγάρι, θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους, θα κρατήσουν τον δεσμό και τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα, παράνομο ζευγάρι. Ο Τάκης, όμως, φτάνει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει την Δρόσω και με το παιδί αλλά και με την ιστορία της Τρούμπας. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα πέσει και αυτός θύμα εκβιασμού από την Δόμνα, καθώς εκείνη θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία και ότι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

Επίσης, θα υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ του Κωνσταντή και της Δρόσως και το ζευγάρι, πριν καλά καλά τα φτιάξει θα χωρίσει άδοξα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News