Πόσο η διακόσμηση του σπιτιού σου ταιριάζει με την προσωπικότητά σου; Ένα ακόμη τεστ με πολλά ερωτήματα σχετικά με το interior design και μερικές απαντήσεις που έχουν να κάνουν με εσένα και το προσωπικό σου γούστο.

Η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά του ενοίκου του. Την αισθητική του, τα ενδιαφέροντά του, τα ταξίδια που μπορεί να έχει κάνει ή τα αγαπημένα βιβλία και τους πίνακες που του αρέσει να διακοσμούν το σπίτι του.

Η διακόσμηση μπορεί να είναι minimal, μπορεί να είναι και κλασική, μπορεί να είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Στην τελική, όμως, λίγη σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι η διακόσμηση του σπιτιού μας να είναι ο καθρέφτης του χαρακτήρα μας, να μας αρέσει το περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει και όταν γυρνάμε από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, πραγματικά να το χαιρόμαστε.

Σ’ αυτό το τεστ, θα κληθείς ν’ απαντήσεις σε μερικές εύκολες ερωτήσεις όπως πώς φαίνεται το κρεβάτι σου, τι είδους φωτισμό προτιμάς, από τι αποτελείται η διακόσμηση του σαλονιού σου, ποια είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα για το Σαββατοκύριακο, ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός, πώς είναι τα μαξιλάρια στον καναπέ σου, ποιο είναι το ιδανικό σπίτι για εσένα, ποιο βιβλίο θα διάβαζες, ποιο είναι το αγαπημένο σου item στο σπίτι.

Διακόσμηση και προσωπικότητα: Ανακάλυψε κάτι σημαντικό για σένα!

 

 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News