Μετά την ξαφνική απουσία της την Παρασκευή απ’ την εκπομπή, ήρθε το Σαββατοκύριακο η επιβεβαίωση απ’ τον ΑΝΤ1 για την αποχώρησή της… Τι είπε, όμως, ο Λιάγκας για την αποχώρηση της Δούκισσας στην εκπομπή της Δευτέρας και τι έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της;

Ο ΑΝΤ1 με επίσημη ανακοίνωσή του την Κυριακή 25/9 είπε πως η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί απ’ την ομάδα του Πρωινού, ωστόσο, παραμένει αγαπητό μέλος του καναλιού, ενώ γνωστοποίησε πως υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής.

Με φανερή αμηχανία, ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας 26/9 αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, λέγοντας πως η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ επισήμανε πως την ευχαριστεί μέσα απ’ την καρδιά του γι’ αυτή την έστω τόσο σύντομη συνεργασία και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Λοιπόν, τώρα πρέπει να πούμε κάτι. Να πούμε… Όπως γνωρίζετε, έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ό,τι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Από ό,τι ξέρουμε θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, το αξίζει.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1, γιατί εμπράκτως στηρίζει πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Και θέλουμε να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Δες το βίντεο με το τι είπε ο Λιάγκας για την αποχώρηση της Δούκισσας:

Στο μεταξύ, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια ανάρτηση, μέσα απ’ την οποία ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία της ν’ αποχωρήσει απ’ το Πρωινό και εξήγησε πως για εκείνη ο σεβασμός είναι αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News