Αν σκέφτεσαι διαρκώς τι θα μπορούσες να αλλάξεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου υπάρχει ένα τρόπος να το κάνεις ακόμα πιο καλαίσθητο χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη σου! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βιβλία για να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να το κάνεις να ξεχωρίζει χωρίς περιττά πράγματα και χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις κάτι καινούριο.

Έτσι θα χρησιμοποιήσεις τα βιβλία για να διακοσμήσεις το σπίτι σου

Υπάρχουν πάρα πολλοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βιβλία για διακόσμηση και ο κάθε ένας είναι μοναδικός. Τα βιβλία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου για διακοσμητικούς λόγους και μπορείς να τα τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω σημεία:

  • ράφια
  • τραπεζάκια καφέ
  • πλαϊνά τραπέζια
  • κονσόλες
  • κομοδίνα
  • ξενώνας
  • τον πάγκο της κουζίνας

Ακόμα πιο συγκεκριμένα θα χρειαστεί να κάνεις μία στοίβα βιβλίων η οποία θα προσθέσει ένα οριζόντιο στιλ στη διακόσμησή σου. Τα στοιβαγμένα βιβλία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν περισσότερο ύψος ή να λειτουργήσουν ως βιβλιοθήκες. Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως βάση για διακοσμητικά αξεσουάρ. Καλό θα είναι για να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα να ομαδοποιήσεις τα βιβλία σου κατά μέγεθος, χρώμα ή σχήμα. Μπορείς να ξεκινήσεις με τα βιβλία που έχεις ήδη διαβάσει.

Μπορείς να κάνεις μία στοίβα τριών βιβλίων και να τα δέσεις με ένα σπάγκο όπως ένα δώρο και να τα χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις κάποιο πάγκο του σπιτιού.

Ακόμα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν στοπ για τη βιβλιοθήκη σου!

Ακόμα μία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις τα βιβλία για να διακοσμήσεις με πιο ωραίο τρόπο τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.

Το τραπεζάκι του καφέ είναι ακόμα ένα υπέροχο μέρος στο οποίο μπορείς να δώσεις μία διαφορετική οπτική χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σου βιβλία, ίσως και αυτά που ακόμα δεν έχεις διαβάσει ώστε να τα έχεις πρόχειρα για τις στιγμές που χαλαρώνεις με τον καφέ σου.

Το τραπεζάκι του σαλονιού το οποίο συνήθως δε χρησιμοποιείς εκτός αν έχεις καλεσμένους στο σπίτι μπορείς να προσθέσεις βιβλία με σκοπό να το κάνεις ακόμα πιο καλαίσθητο.

blueskyathome.com

Αν έχεις στο χώρο σου γλάστρες με φυτά ή κεριά δίπλα ή ακόμα και ως βάση μπορείς να διακοσμήσεις τα αγαπημένα σου βιβλία και να έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News