Άραγε ξέρεις πώς ήταν οι αγαπημένοι σου celebrities στην παιδική ηλικία τους; Έχεις δει ποτέ φωτογραφίες τους από τα παιδικά τους χρόνια;

Άλλους ο χρόνος τους έχει αλλάξει πολύ κι άλλους λιγότερο. Άλλοι μοιάζουν με τον παιδικό τους εαυτό κι άλλοι καθόλου. Μερικών βλέπουμε φωτογραφίες και λέμε ίδιος έχει μείνει και μερικούς ούτε που τους αναγνωρίζουμε. Σε όλους μας συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, και σε σένα σίγουρα.

Ε λοιπόν όλα αυτά ισχύουν και σε διαφορετικές περιπτώσεις διασήμων που κατά καιρούς έχουμε αγαπήσει, θαυμάσει και εκτιμήσει είτε μέσα από επαγγελματικές τους επιτυχίες είτε χάρη στο έργο που έχουν προσφέρει και την προσωπικότητά τους.

Ξέρεις τους διάσημους γονείς αυτών των celebrities;

Οι διάσημοι που βλέπεις στην τηλεόραση και διαβάζεις γι’ αυτούς στο ίντερνετ κάποτε ήταν παιδιά, μικρά και γλυκά παιδιά που τότε δεν ήξεραν πόσο γνωστοί θα γίνουν μεγαλώνοντας. Ήταν παιδιά σαν όλους μας, χαμογελούσαν, είχαν ανέμελα μαλλιά, έντονα και στρουμπουλά μαγουλάκια, τους έλειπε και κάνα δοντάκι κι ομολογουμένως ήταν όλοι τους αξιολάτρευτοι.

Όμως, ποιοι από τους αγαπημένους σου διασήμους μοιάζουν πολύ με το πώς ήταν μικροί; Ποιους μπορείς να ξεχωρίσεις και να αναγνωρίσεις μέσα από φωτογραφίες των celebrities στην παιδική ηλικία τους;

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όμως σου έχουμε ένα τεστ με φωτογραφίες διασήμων από τα παιδικά τους χρόνια μέσα από τις οποίες καλείσαι να αναγνωρίσεις ποιος είναι. Και για να μην πανικοβληθείς να σου πούμε πως πρέπει να διαλέξεις μεταξύ τριών επιλογών που σου δίνονται, οπότε κάπως είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Οι φωτογραφίες είναι 12 και φυσικά όσους περισσότερους αναγνωρίσεις τόσο το καλύτερο!

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News