Τα παιδιά των Kate και William είναι σίγουρα η νέα γενιά των royals, όμως, πώς μεγαλώνουν και ποια είναι η διαφορά με τις προηγούμενες γενιές;

Ο Πρίγκιπας William είχε δηλώσει παλαιότερα στο BBC ότι παίρνει πολύ σοβαρά τα καθήκοντα και τις ευθύνες του απέναντι στην οικογένειά του.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες βασιλικές γενιές, η Kate και ο William “μπορούν να συνδυάσουν το παραδοσιακό καθήκον με το να είναι απόλυτα μοντέρνοι γονείς”, όπως είπε χαρακτηριστικά κι ένας οικογενειακός φίλος τους στο PEOPLE Royals.

Το ζευγάρι έχει πλήρη επίγνωση ότι μεγαλώνει την επόμενη γενιά των royals. Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis παρακολουθούν όλες τις σημαντικές οικογενειακές εκδηλώσεις από όταν ήταν πολύ μικροί.

25 απρόσμενοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά-μέλη της βασιλικής οικογένειας

Ο μελλοντικός βασιλιάς (George) ήταν μόλις 2 ετών (και η μικρή του αδερφή είχε μόλις τα πρώτα της γενέθλια) όταν η προγιαγιά τους Βασίλισσα Ελισάβετ γιόρταζε τα 90α γενέθλιά της στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, τον Ιούνιο του 2016.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι μέρες χαμογελαστές και γιορτινές, ακόμα και όταν είσαι βασιλιάς! Όμως, το ζευγάρι, όπως εξομολογούνται άνθρωποι απ’ το περιβάλλον τους, έχει καταφέρει να βρει το μυστικό για να πετύχει μια σωστή ισορροπία.

Όλες οι φορές που η Βασιλική οικογένεια καταπάτησε το πρωτόκολλο και έκανε έξαλλη την Ελισάβετ

Τα παιδιά των Cambridges χαρακτηρίζονται απ’ τον περίγυρό τους ως πολύ ευγενικά, ενώ έχουν μια μικρή… λάμψη στα μάτια τους!

Σύμφωνα με μια βασιλική πηγή, ο William «επιθυμεί από τότε που έκανε οικογένεια ​​να διασφαλίσει ότι τα παιδιά θα έχουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική σχέση με τους γονείς τους».

Η Kate και ο William έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο Thomas’s Battersea στο Λονδίνο το 2019 και έκτοτε και οι δύο γονείς ασχολούνται τακτικά με το διάβασμα στο σπίτι.

Ενώ η Kate δικαιωματικά παίρνει πολλά εύσημα, μερικοί από τους κοντινούς ανθρώπους στο ζευγάρι λένε ότι ο ρόλος του William δεν πρέπει να υποτιμάται. Ο Δούκας του Cambridge είναι “αρκετά προσγειωμένος”, δήλωσε μια πηγή που τον γνωρίζει. «Θέλουν να έχουν μια καλή βάση στην οικογενειακή τους ζωή, κι αυτό είναι κάτι που επιθυμούσε πάντα και ο William».

Άραγε πόσο διαφορετικά μπορεί να μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά σε σχέση με το πώς μεγάλωσε ο Harry και ο William;

Γιατί η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν έχουν την επιμέλεια των παιδιών τους; Τι ορίζει ο βασιλικός κανόνας;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News