Η Meghan Markle και η Kate Middleton δεν ήταν πάντα φίλες. Οι δύο Δούκισσες φαίνεται πως διατηρούσαν μια τυπική έως ψυχρή σχέση ιδιαίτερα όσο η Meghan ήταν ακόμα στο Λονδίνο. Τα πράγματα ήρθαν στο αποκορύφωμα τους τον Μάρτιο του 2021 όταν η Meghan αποκάλυψε στη συνέντευξη των Sussexes στην Oprah Winfrey ότι η Middleton την είχε κάνει να κλάψει λίγες μέρες πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry το 2018. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα πλέον με τις σχέσεις της Meghan Markle και της Kate Middletton να έχουν βελτιωθεί αισθητά

«Βόμβα» Meghan: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, το Παλάτι μού αρνήθηκε κάθε βοήθεια». Ο ρατσισμός για το χρώμα του Archie και το φύλο του δεύτερου μωρού

Οι σχέσεις της Meghan Markle και της Kate Middletton

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Meghan είχε αντικρούσει τις φήμες σχετικά με το ότι η Kate Middleton έκλαψε εξαιτίας της, λέγοντας πως η ίδια η Meghan έκλαψε λίγο πριν τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry. «Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε.

Τώρα, οι δύο δούκισσες προφανώς κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να επιτύχουν μια επανασύνδεση. “Η Meghan και η Kate τα πάνε πολύ καλά και έχουν επαφή πιο συχνά”, αποκάλυψε βασιλική πηγή στο Us Weekly. “Η σχέση της Meghan και της Kate δεν ήταν ποτέ τόσο στενή. Και τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ και εργάζονται για τη σχέση τους για χάρη της οικογένειας”.

Τον Ιούνιο, η βασιλική ειδικός Camilla Tominey ισχυρίστηκε ότι η Middleton ήθελε να ξαναχτίσει μια φιλική σχέση με την κουνιάδα της. “Έχοντας μεγαλώσει κοντά στα δικά της αδέλφια, την 37χρονη Pippa και τον 34χρονο James, η Δούκισσα εξακολουθεί να θέλει να φτιάξει την σχέση της με την Meghan ακόμη και μετά τη συνέντευξη που προβλήθηκε σε κοινό εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο, φαινομενικά για χάρη της σχέσης του δίχρονου Archie με τα ξαδέλφια του”, έγραψε τότε η Tominey στην The Telegraph.

Αργότερα, τον Ιούλιο, μια βασιλική πηγή είπε στο Us Weekly: “Οι εντάσεις έχουν εκτονωθεί μεταξύ της Meghan και της Kate. Η Kate έστειλε μάλιστα στη Meghan ένα δώρο για το μωρό. Βρίσκονται σε καλύτερη θέση και έχουν ανταλλάξει μηνύματα από τη γέννηση της Lilibet. Η γέννηση της Lilibet έφερε την Kate και την Meghan πιο κοντά. Έχουν δεθεί έχοντας και οι δύο κόρες και ανυπομονούν να συναντηθούν όλα τα ξαδέλφια μεταξύ τους”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News