Μπορείς να φανταστείς πώς είναι να είσαι εργαζόμενος του Brad Pitt και της Angelina Jolie; Οι σκέψεις που σου περνάνε απ’ το μυαλό είναι απ’ τη μια ότι πρέπει να είναι τέλειο να τους βλέπεις κάθε μέρα αλλά αμέσως μετά σκέφτεσαι ότι θα είναι περίεργοι και θα σου κάνουν τη ζωή πατίνι. Πόσο κοντά έχεις πέσει;

Ο Mark Billingham, ο πρώην σωματοφύλακας του ζευγαριού, ο οποίος εργάστηκε για 18 μήνες μαζί τους, έκανε αποκαλύψεις μιλώντας για την παλιά δουλειά του και είπε κάτι που είχαν την περιέργεια πολλοί να μάθουν:

Πώς είναι να είσαι εργαζόμενος του Brad Pitt και της Angelina Jolie;

Ο ίδιος είπε πως ήταν τέλεια, ενώ αποκάλυψε πως ο Brad και η Angelina αγχώνονταν μόνο για τα παιδιά τους και όχι για εκείνους. Επίσης, είπε με χαρά ότι του έκανε εντύπωση του πώς προλάβαιναν κάθε μέρα τη δουλειά, την οικογένειά τους αλλά και τις φιλανθρωπίες. Μάλιστα, ανέφερε και το μάθημα που πήρε δουλεύοντας κοντά τους.

Ήταν τέλεια να δουλεύω για τον Brad και την Angelina. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση, είναι ότι δεν αγχώνονταν για τους εαυτούς τους, αλλά για τα παιδιά και μόνο. Φοβούνταν φυσικά την απαγωγή. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι προλάβαιναν τα πάντα μέσα στην μέρα. Από τη δουλειά, την οικογένεια, μέχρι τη φιλανθρωπία. Αυτό που έμαθα κοντά τους, είναι ότι για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, χρειάζεσαι σεβασμό και εμπιστοσύνη

Ο Mark Billingham τους παρουσίασε, λοιπόν, σαν δύο ανθρώπους με τους οποίους μάλλον χαίρεται κανείς να δουλεύει μαζί και σίγουρα αυτή η δήλωση εξέπληξε ευχάριστα πολλούς!

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Brad Pitt με τον Maddox σήμερα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News