Σε παίκτη του φετινού Survivor έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας από μία 16χρονη μαθήτρια, ενώ εκείνος με τη σειρά του αρνείται κάθε κατηγορία.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 16χρονης στην εκπομπή T-Live, η μαθήτρια έκανε μήνυση στον συγκεκριμένο παίκτη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου του 2021, ενώ εκείνος, τη δεδομένη στιγμή, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται στους στίβους μάχης.

Συγκεκριμένα, να υπενθυμίσουμε πως, η 16χρονη υποστήριξε στις Αρχές: «Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε, μιλώντας με έντονο ύφος, να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του…που σήμερα είναι σε ριάλιτι».

Για τα αδικήματα αυτά πλημμεληματικού χαρακτήρα ο καταγγελλόμενος δεν υποχρεούται να γυρίσει πίσω, εφόσον βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως διευκρίνισε καθώς οι εισαγγελικές αρχές δεν θα τον καλέσουν πίσω υποχρεωτικά.

Από την πλευρά του ο παίκτης του Survivor αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως επισήμαναν οι δικηγόροι του.

Η Ιουλία Αγγελοπούλου, μιλώντας εκ μέρους του πελάτη της περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως «έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια».

Αυτοί είναι οι διάσημοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor (Βιογραφικά + φώτος)

Ποινική δίωξη σε παίκτη του Survivor: Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων του παίκτη

«Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία.

Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είπε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

Oι δικηγόροι του παίκτη ριάλιτι, Διαμαντής Μπασαράς και Ιουλία Αγγελοπούλου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για ψεύδη, που διαδίδονται στον Τύπο.

«Ως δικηγόροι του Γ. Κ. και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γ. Κ. με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News