Σήμερα, Κυριακή 1/11/2020, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από την πρωινή ζώνη του Alpha. Ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί στη θέση της Ελεονώρας αύριο στην εκπομπή;

Ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται” είπε χαρακτηριστικά για την κατάσταση της αλλαγής στην πρωινή ζώνη του Alpha:

Το ότι δεν θα είναι αύριο η Ελεονώρα Μελέτη, είναι κάτι που θα δούνε αύριο κιόλας οι τηλεθεατές. Σχετικά με την Ελεονώρα, δεν είναι κρυφό, γράφτηκε σε όλα τα sites ότι αποχώρησε από την πρωινή ζώνη. Υπήρχαν πολλά θέματα ούτε αυτό ήταν κρυφό, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε εμείς ούτε η Ελεονώρα ούτε το κανάλι, κανείς δεν κρύβεται από τους τηλεθεατές. Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο στην πορεία δεν της βγήκε, αυτό συμβαίνει και στον έρωτα… Δεν βγήκε θα δούνε κάτι άλλο αύριο οι τηλεθεατές

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα”, στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί η Τατιάνα Στεφανίδου, στην οποία έχει γίνει πρόταση αν και δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Η Τατιάνα Στεφανίδου πάγωσε λίγο της σχέσεις της με το κανάλι του Mega καθώς η ίδια ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00. Ωστόσο μέχρι στιγμής της θέση της παρουσιάστριας φαίνεται να παίρνει η Μαρία Νικόλτσιου.

Το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη συζητιέται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού της Συγγρού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει για το 11-1 της Ελεονώρας Μελέτη και όχι για το 8-10 που της προτάθηκε στο Mega.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News