Η Maria Teresa Turrion Borrallo, νταντά των παιδιών της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, δεν πρέπει να λέει μια λέξη στα παιδιά και υπάρχει λόγος!

Όπως αποκαλύπτει η Mirror, η Borrallo, η οποία έχει κάνει σπουδές πάνω στην παιδική φροντίδα, απαγορεύεται να λέει τη λέξη “παιδιά” στους Πρίγκιπα George, Πριγκίπισσα Charlotte και Πρίγκιπα Louis.

Αυτή είναι μάλιστα η οδηγία που έχει λάβει απ’ το Norland College στο Bath, όπου έκανε τις σπουδές της. Σύμφωνα με το ίδρυμα, πρέπει να μην χρησιμοποιείται αυτή η λέξη ως σημάδι σεβασμού προς τα παιδιά ως ανεξάρτητα άτομα.

Οι Cambridges προσέλαβαν την Borrallo όταν ο Πρίγκιπας George ήταν μερικών μηνών.

Όταν δεν έχουμε lockdown, η νταντά συνήθως μένει με την οικογένεια στο Kensington Palace, ενώ ταξιδεύει μαζί τους στα βασιλικά tours αλλά και στις ιδιωτικές τους διακοπές.

Σύμφωνα με την συγγραφέα Louise Heren, η Borrallo, η οποία πέρασε έναν χρόνο στο Norland, κάνοντας έρευνα για ένα ντοκιμαντέρ, έλαβε ειδική εκπαίδευση πριν αναλάβει την φροντίδα των παιδιών της βασιλικής οικογένειας, και της είπαν ότι η μόνη λέξη που δεν πρέπει να λέει είναι το “kids”. Αντιθέτως, την προέτρεψαν να απευθύνεται στα παιδιά με το όνομά τους ή αλλιώς με τη λέξη “children”.

Πώς είναι να είσαι η νταντά των παιδιών της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William;

Όπως γράφει η Mirror, η Borrallo, καθώς και οι νταντάδες άλλων βασιλικών παιδιών, έχει μια πολύ φυσιολογική καθημερινότητα. Ξυπνάει, τρώνε πρωινό, τα πηγαίνει στο σχολείο, κι ακολουθεί όλες τις συνήθειες μιας καθημερινής οικογένειας, όσο καθημερινή μπορεί να θεωρηθεί μια βασιλική οικογένεια.

Έχοντας δει βέβαια πόσο φιλική είναι η Kate Middleton με το κοινό, μαντεύουμε ότι έχει και μια πολύ καλή σχέση με την νταντά των παιδιών της!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News