Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της με τον Λευτέρη Πετρούνια και φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένοι και οι δύο. Όμως, πότε θα παντρευτούν Πετρούνιας – Μιλλούση, πότε θα βαφτίσουν τα κορίτσια τους και ποιο το όνομα της δεύτερης κόρης τους;

Στις αρχές Δεκεμβρίου γέννησε η Βασιλική Μιλλούση για δεύτερη φορά και η οικογένεια Πετρούνια μεγάλωσε και πάλι, υποδεχόμενη ένα ακόμα μέλος και μάλιστα γένους θηλυκού. Οι δύο γνωστοί αθλητές φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό «Hello», μιλώντας και για την δεύτερή τους κόρη, και συστήνοντάς τη, αφού αφενός δεν έλειπε από τις φωτογραφίες κι αφετέρου αποκάλυψαν το όνομα που θα της δώσουν.

Η Βασιλική Μιλλούση αποκαλύπτει πώς είναι το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα της

Όμως, ποιο είναι αυτό; Και πότε θα παντρευτούν Πετρούνιας – Μιλλούση;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη Φωλιά των Κου Κου, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς σχεδίαζαν να παντρευτούν τον περασμένο Δεκέμβρη, όμως δεν τα κατάφεραν λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης και του ερχομού της δεύτερης κόρης του. Έτσι λοιπόν, έχουν αποφασίσει ήδη να παντρευτούν τον ίδιο μήνα, αλλά ένα χρόνο μετά, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2021.

Ωστόσο, όπως είπαν οι ίδιοι, δε θα βαφτίσουν εκείνη την περίοδο τις κόρες τους. «Θα βαπτίσουμε και τις δυο στα τέλη Μαΐου» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε τα ονόματα που θα δώσουν στα παιδιά τους. Για την πρώτη κόρη τους το ξέραμε ήδη και δεν είναι άλλο απ’ το Σοφία. Όμως, ποιο θα είναι το όνομα της δεύτερης κόρης του που γεννήθηκε πριν ενάμιση μήνα περίπου;

Την πρωτότοκη θα την ονομάσουμε Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι αντίστοιχα τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της δικής μου μαμάς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News