Η Σοφία Παυλίδου προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη. Η ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματά της στο άκουσμα της δικαστικής νίκης, καθώς και για την ποινή φυλάκισής του.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου και του επιβλήθηκε ποινή με τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν αλληλομηνυθεί. Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό και του είχε κάνει μήνυση για απλή σωματική βλάβη. Ο ηθοποιός απ’ την άλλη της έκανε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη άσκησε έφεση στην απόφαση, ενώ η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σοφία Παυλίδου – Δηλώσεις: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια, αθωώνομαι διπλά»

Τώρα, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις σχετικά με την δικαίωση την οποία αισθάνεται.

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του και έβαλε μία ποινή. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον», είπε μιλώντας στον Alpha.

«Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια, αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα.

Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί, με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ, για να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η κίνηση στρατηγικής έπεσε στο κενό.

Όσον αφορά το να μην είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, φυσικά αυτό είναι το λογικό, αν όμως ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… ούτε δημόσια με ενδιαφέρει η συγνώμη αυτή τη στιγμή. Είχα πει εξ’ αρχής ότι δεν θα είχα φτάσει να κάνω μία μήνυση αν μου είχε ζητήσει συγνώμη, και το είχαμε συζητήσει. Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται, όλοι έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό.

Παρά μόνο όταν άρχισε να μιλάει για σκευωρία, μπροστά στο ακροατήριο μέσα στο δικαστήριο και την εισαγγελέα, τότε σηκώθηκε η δικηγόρος του και ζήτησε να συμβιβαστούμε. Τώρα; Μετά από τέσσερα χρόνια, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου; Αυτό δεν είναι μεταμέλεια. Αν δείτε και τη συνέντευξή του μετά δεν υπάρχει μεταμέλεια», είπε η Σοφία Παυλίδου.

«Αισθάνθηκα λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης. Ήμουν συγκινημένη, νομίζω φάνηκε και μετά στον τόπο που μίλησα στις κάμερες. Είναι πολύ λυτρωτικό», είπε μεταξύ άλλων.

Σημείωσε δε ότι «Χάνεις το κουράγιο σου αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική δικαιοσύνη. Απλά δεν ήξερα τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος μετά τις μηνύσεις. Όταν έλαβα την ειδοποίηση από την εισαγγελία τρεις μήνες μετά τη δική μου μήνυση, για τις κακώσεις, δεν ξέρεις τι μπορεί να ‘χει κάνει ο άλλος.

Στην εποχή μας πληρώνονται, ακόμα και οι εκδορές. Αλλά ευτυχώς το δικαστήριο είχε τις αποδείξεις μου, τους μάρτυρές μου. Δεν είχε καμία απόδειξη για αυτά που ισχυριζόταν ο θύτης».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News