Η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας στο Πάμε Δανάη, δήλωσε πως είχε πέσει κι εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, μάλιστα απ’ τον ίδιο άνθρωπο που παρενόχλησε τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά.

Η ηθοποιός δεν κατονόμασε αλλά “φωτογράφισε” τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που πριν από λίγο καιρό είχαν καταγγείλει επώνυμα οι δύο συνάδελφοί της.

Τι είναι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα και τι ορίζει ο νόμος;

Όπως είπε, το αδίκημα έχει παραγραφεί, αλλά βγήκαν τώρα να μιλήσουν όλες τους καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αποκάλυψε ότι γνώριζαν για το περιστατικό κάποιοι άνθρωποι απ’ το περιβάλλον της, αλλά η οικογένειά της δεν το ήξερε. Μάλιστα, είπε ότι της ήταν δύσκολο να το αποκαλύψει στον πατέρα και τον σύντροφό της.

Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου

Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε ότι η παρενόχληση έγινε κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν και όταν συνέβη φοβήθηκε πολύ και σοκαρίστηκε, ενώ ένιωθε ντροπή.

Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή

Στη συνέχεια, μίλησε για το ότι δεν γινόταν να μην ταχθεί στο πλευρό των συναδέλφων της, με τις οποίες έζησε την ίδια τραυματική εμπειρία και ξεκαθάρισε ότι στόχος δεν είναι η εκδίκηση, αλλά το να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι.

Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες

Αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του Δ. Λιγνάδη, η Παναγιώτη Βλαντή δήλωσε σοκαρισμένη που έχει να κάνει με παιδιά, λέγοντας πως γνώριζαν για τις προτιμήσεις του, αλλά όχι στο σημείο που έγινε τώρα γνωστό. «Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, οι περισσότεροι, έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακούσει και για άλλα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου».

Όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή στο Πάμε Δανάη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News