Η γαλλική σειρά, παραγωγής του Netflix, ανέβηκε γρήγορα στις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας, καταφέρνοντας μάλιστα να σπάσει το ρεκόρ του La Casa de Papel. Τώρα, το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την 2η σεζόν του Lupin, η οποία θα έρθει πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι περιμέναμε!

Το Καλοκαίρι έρχεται το δεύτερο μέρος της καθηλωτικής σειράς, δηλαδή σε λίγους μήνες από τώρα. Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα της σειράς έγινε στις 8 Ιανουαρίου και το μικρό διάστημα που θα μεσολαβήσει ανάμεσα στους δύο κύκλους είναι πρωτοφανές!

Κατά τη διάρκεια των credits στο τέλος του πέμπτου επεισοδίου, το Netflix είχε επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει ένα δεύτερο μέρος γράφοντας “σύντομα”. Αλλά κανείς δεν περίμενε το πόσο σύντομα!

Φυσικά, ο δεύτερος κύκλος μπορεί να κυκλοφορήσει τόσο γρήγορα καθώς τα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε έχουν ήδη γραφτεί και γυριστεί.

Παρόλο που η πλατφόρμα δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία, επιβεβαιώνει την επιστροφή της σειράς το Καλοκαίρι με νέα επεισόδια, τα οποία θα σκηνοθετήσουν οι Ludovic Bernard και Hugo Gélin.

Ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του Lupin:

Η υπόθεση της σειράς και το trailer:

Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

Ανακαλύπτουμε γνωστά αξιοθέατα και κρυφές γωνιές της Γαλλίας μέσα απ’ το Lupin

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News