Ο Γιώργος Καράβας σε ένα από τα επεισόδια του GNTM με τη Βίκυ Καγιά είχε αναπαραστήσει πόζες ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα μοντέλα με έντονο το ερωτικό στοιχείο. Σήμερα, Σάββατο 17/10/2020, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” η σύζύγος του, Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη ρωτήθηκε για τις τολμηρές πόζες και μας εντυπωσίασε για άλλη μία φορά με την απάντηση που έδωσε.

Η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη ρωτήθηκε για τις τολμηρές πόζες Καράβα-Καγιά

Η εντυπωσιακή Ραφαέλα Ψάρρου Μαυράκη, μίλησε χωρίς κανέναν δισταγμό για τις τολμηρές πόζες μεταξύ του συζύγου της Γιώργου Καράβα και της Βίκυ Καγιά λέγοντας φυσικά το αυτονόητο. Η ίδια είναι παντρεμένη με το Γιώργο Καράβα δέκα χρόνια και οι δυο τους είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια. Ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα έχουν δύο παιδιά έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών και είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια χωρίς αμφιβολία.

Η απάντηση που έδωσε στον δημοσιογράφο του ‘Έλα Χαμογέλα” όταν την ρώτησε για το πως αντιμετώπισε τις τολμηρές πόζες του συζύγου της με τη Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά:

Καταρχήν γνωρίζω την Βίκυ, έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε φίλοι. Είναι η δουλειά του, είναι αντίστοιχα όπως θα ήταν ένας ηθοποιός που θα είχε μία ερωτική σκηνή. Είναι ακριβώς το ίδιο στο modeling

Η τελευταία ανάρτηση με την αγαπημένη του:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News