Δύο ξεχωριστές εμφανίσεις στην ορκωμοσία του Joe Biden και της Kamala Harris από δύο ερμηνεύτριες που είχαν την τιμή να τραγουδήσουν στην τελετή. Η Lady Gaga στην ορκωμοσία Biden- Harris τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ, ενώ η Jennifer Lopez είπε ένα τραγούδι γεμάτο συμβολισμούς.

Η Lady Gaga ανέβηκε στο πόντιουμ πριν την ορκωμοσία και τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών, συνοδευόμενη απ’ την μπάντα του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο με τη συνοδεία της μπάντας των πεζοναυτών, μ’ ένα χρυσό μικρόφωνο, ενώ είχε μια χρυσή καρφίτσα σε σχήμα περιστεριού στο παλτό της.

Η Lady Gaga στην ορκωμοσία Biden- Harris:

«Θα τραγουδήσω σε μία τελετή, μία μετάβαση, μία στιγμή αλλαγής – από τον 45ο πρόεδρος στον 46ο. Αυτό για εμένα είναι πολύ σπουδαίο», είχε γράψει νωρίτερα στο Twitter της.

Η εμφάνιση της J. Lo

Η Jennifer Lopez, ντυμένη στα λευκά και εμφανώς συγκινημένη, επέλεξε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι που έχει μεγάλη σημασία για την εργατική τάξη.

Συγκεκριμένα, είπε το “This Land Is Your Land” και το “America the Beautiful”. Το τραγούδι σε στίχους Guthrie μιλάει για την ισότητα και καταδικάζει την περιθωριοποίηση της εργατικής τάξης.

Μάλιστα, ολοκληρώνοντας την ερμηνεία της φώναξε στα ισπανικά: «Una nación bajo Dios con libertad y justicia para todos», δηλαδή «Ένα έθνος υπό τον Θεό, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους».

Αυτή είναι η original εκδοχή του τραγουδιού:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο μεγάλες stars στήριξαν ένθερμα τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο στην προεκλογική εκστρατεία του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News