Τα μπερδεμένα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι ένα πρόβλημα σε κάθε εορταστική περίοδο, αλλά αυτό το hack αποθήκευσης υπόσχεται να βάλει τέλος σε αυτήν την ταλαιπωρία. Το να ξέρεις πώς να αποθηκεύεις σωστά τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο τέλος της εορταστικής περιόδου είναι σημαντικό για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι ένα κουβάρι τον επόμενο Δεκέμβριο.

Μυστικά καθαριότητας που καμία νοικοκυρά δεν θα σου πει!

Το κόλπο για να μην μπερδεύονται τα φωτάκια όταν ξεστολίσεις

Ευτυχώς, ένας TikToker μοιράστηκε ένα έξυπνο κόλπο για να μην μπερδεύονται τα φωτάκια χρησιμοποιώντας ένα παλιό κουτί – σωλήνα από πατατάκια Pringles. Η Youtuber Claire Burgess, γνωστή και ως Claire Crafty Corner στο TikTok μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει πώς τυλίγει τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια της γύρω από ένα Pringles Tube. Το hack είναι απίστευτα απλό, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μια σχισμή στο επάνω μέρος ενός σωλήνα Pringle.

@clairescraftycorner Pringles Tubes are the one !!! #ChristmasLightsHACK #ChristmasHack ♬ original sound – claires_crafty_corne

Αφού τυλίξεις τα φώτα γύρω από το εξωτερικό του σωλήνα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ρίξεις το τελευταίο φωτάκι μέσα από τη σχισμή, ώστε να μπορείς να βρεις την αρχή τους του χρόνου. Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει 15,1 χιλιάδες likes με τους ακόλουθους να σχολιάζουν: “Η καλύτερη δικαιολογία για να φάω τα Pringles που έχω στην κουζίνα!”. Εάν δεν έχετε στη διάθεσή σας ένα σωλήνα Pringles, ένα ρολό από χαρτί κουζίνας είναι μια εξαιρετική λύση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News