Αν σου έλεγε κάποιος να κάνεις εικόνα στο μυαλό σου το σπίτι των ονείρων σου, πώς θα το φανταζόσουν; Θα ήταν με κλασική διακόσμηση ή μοντέρνα; Θα ήθελες να μένεις σε μονοκατοικία με μεγάλο κήπο ή σ’ ένα διαμέρισμα στο κέντρο γιατί δεν αντέχεις τα προάστια;

Ο καθένας φαντάζεται το σπίτι των ονείρων του με βάση όσα έχει ανάγκη. Για κάποιους, προτεραιότητα είναι να βρίσκονται κοντά στη φύση, να έχουν έναν μεγάλο κήπο που να τον γεμίσουν με τα αγαπημένα τους φυτά. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που δεν μπορούν να μείνουν μακριά απ’ το urban στοιχείο και θέλουν να υπάρχει πολλή ζωντάνια στην περιοχή που μένουν.

Άλλοι επιθυμούν minimal διακόσμηση και για κάποιους άλλους το απλό ισούται με το ψυχρό και αναζητούν πιο “φορτωμένη” διακόσμηση. Η διακόσμηση και το στιλ του καθενός είναι καθαρά θέμα γούστου κι όταν μιλάμε για το σπίτι των ονείρων σου κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλλει το θέλω του!

Παρακάτω, θα κάνεις ένα κουίζ που σου ζητάει να χτίσεις το αγαπημένο σου σπίτι και με βάση τις απαντήσεις σου και πώς έχεις φανταστεί το σπίτι, θα σου πει ποια εικάζει ότι είναι η αγαπημένη σου εποχή!

Προετοίμασε το σπίτι σου για την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο – Δημιουργικοί τρόποι για εποχιακή διακόσμηση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News