Η Katarina Johnson-Thompson μας χάρισε μια συγκλονιστική στιγμή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τερμάτισε ουσιαστικά με το ένα πόδι, αφού είχε τραυματιστεί. Δες το βίντεο.

Η Βρετανίδα τραυματίστηκε στην κούρσα των 200 μέτρων στο έπταθλο, σταμάτησε, για να δεχτεί ιατρική βοήθεια αλλά εκείνη σηκώθηκε και τερμάτισε μ’ ένα πόδι.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι το παρόν και το μέλλον του επί κοντώ

Ενώ είχε πέσει κάτω, υποφέροντας από φρικτούς πόνους, η Βρετανίδα Johnson τελικά βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί, να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει να τρέχει μέχρι να τερματίσει, όπου πλέον στο τέλος είχε μείνει να τρέχει με το ένα πόδι, αφού υπέφερε στο τραυματισμένο της πόδι.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Katarina Johnson-Thompson, πριν από 7 μήνες, είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο και, μολονότι οι προβλέψεις δεν ήταν με το μέρος της, τελικά κατόρθωσε να επανέλθει με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της κορυφαίας του είδους που είχε κερδίσει στην Ντόχα.

Έξι φορές που πήραμε έμπνευση από τους Ολυμπιονίκες

Τελικά, όμως, η προσπάθειά της δεν υπολογίστηκε δίπλα στις υπόλοιπες και έμεινε στους 2.886 βαθμούς των πρώτων τριών αγωνισμάτων (110μ, ύψος, σφαίρα). Έτσι, έπεσε στην 22η θέση της γενικής κατάταξης, από την 5η που ήταν ως τότε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News