Τουλάχιστον ξεκαρδιστικός ήταν ο μονόλογος της Kim Kardashian στην πρώτη της εμφάνιση ως παρουσιάστρια στην εκπομπή Saturday Night Live. Η εκατομμυριούχος σταρ έκανε το δικό της stand up comedy show και σχολίασε όλα τα μέλη της οικογένειάς της με χιούμορ. Φυσικά, μέσα από το χιούμορ καμιά φορά ακούγονται και οι πιο σκληρές αλήθειες. Και ναι, πολλά από αυτά που είπε η Kim ήταν η γλυκόπικρη πραγματικότητα.

Ο μονόλογος της Kim Kardashian στο Saturday Night Live

Η σταρ άνοιξε το show λέγοντας πώς πρώτη φορά πάει σε πρεμιέρα ταινίας της κάνοντας έμμεση αναφορά στο διάσημο sex tape που την έφερε στο προσκήνιο: “Όταν μου το πρότειναν, είπα: “Θέλετε σίγουρα να το παρουσιάσω εγώ; Καμία ταινία μου δεν έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό”. Στην πραγματικότητα, μόνο μία μου ταινία έχει βγει και κανένας δεν μου είπε καν ότι κάνει πρεμιέρα. Πρέπει να το ξέχασε η μαμά μου”.

Φυσικά, η mamager δεν γινόταν να λείπει από τις σαρκαστικές αναφορές της Kim αλλά αυτήν την φορά επέλεξε να αναφερθεί στον σύντροφό της: “Κανένας δεν μπορεί να με πει προικοθήρα. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να γίνω. Οπότε ρώτησα τον σύντροφο της μητέρας μου”. Φυσικά, ένα αρκετά μεγάλο μέρος του μονολόγου της το αφιέρωσε στον πρώην σύζυγό της Kanye West και στο πολυσυζητημένο διαζύγιό τους, κάνοντας κάποια αιχμηρά σχόλια για τον ίδιο:

” Παντρεύτηκα τον καλύτερο ράπερ όλων των εποχών. Αλλά όχι μόνο, είναι ο πιο πλούσιος μαύρος στην Αμερική, ένας ταλαντούχος ιδιοφυής άνθρωπος που μου χάρισε τέσσερα απίστευτα παιδιά. Οπότε, όταν τον χώρισα, είχε να κάνει στην ουσία με ένα πράγμα: την προσωπικότητά του”. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις αποτυχημένες προσπάθειες στην προεδρία τόσο του πρώην συζύγου της όσο και της θετής της μητέρας Caitlyn Jenner: “Γνωρίζω ότι είμαστε μια διχασμένη χώρα, αλλά θέλω η Αμερική να ενωθεί. Γι’ αυτό είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφια… πλάκα κάνω. Δεν κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν μπορούμε να έχουμε τρεις αποτυχημένους πολιτικούς σε μία οικογένεια”.

Η Kim δεν δίστασε να αγγίξει και το ευαίσθητο θέμα της υπόθεσης του O.J. Simpson, την πιο διάσημη δίκη στην ιστορία της Αμερικής στην οποία δικηγόρος ήταν ο πατέρας της. H σταρ ανέφερε ότι σπουδάζει νομική και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της: “Χάρη σε αυτόν συνάντησα για πρώτη φορά μαύρο. Θέλετε να μαντέψετε ποιος ήταν; Ξέρω ότι είναι λίγο περίεργο να θυμάσαι τον πρώτο μαύρο που γνώρισες, αλλά ο Simpson αφήνει ένα σημάδι, ή πολλά, ή κανένα. Ακόμη δεν ξέρω”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News