Η 93η τελετή απονομής των Oscar θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή (25/4) αργά το βράδυ και ουσιαστικά τα ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας σε ώρα Ελλάδας. Οι υποψηφιότητες των Oscars 2021 έχουν ήδη ανακοινωθεί και εμείς περιμένουμε τα αποτελέσματα. Υποψήφιος είναι και ο Γιώργος Λαμπρινός για το μοντάζ του «The Father». Η προετοιμασία για τη βραδιά των Oscar έχεις σχεδόν ολοκληρωθεί και αυτό φαίνεται από τις παρακάτω εικόνες!

Η προετοιμασία για τη βραδιά των Oscar

Στο Union Station στο Λος Άντζελες, το Dolby Theatre και το Highland Center στο Hollywood θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία Oscar με δορυφορικές συνδέσεις από διαφορετικά σημεία σε όλο τον κόσμο – και από το Λονδίνο. Λόγω της πανδημίας ιδιαίτερα αξιοποιήσιμοι θα είναι και οι εξωτερικοί χώροι του Uniion Station που αποτελεί τον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Αντζελες. Το φωτογραφικό πρακτορείο Getty φρόντισε να μας παρέχει τις πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά!

Τα βραβεία Oscar πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 1929 στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό γεγονός που κάθε χρόνο παρακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη!

Προετοιμασίες στο Union Station του Λος Αντζελες όπου θα μεταδοθεί live η τελετή των Oscar.

VALERIE MACON/GETTY IMAGES

Τρέιλερ του Star Waggons έξω από τις εγκαταστάσεις του Union Station.

VALERIE MACON/GETTY IMAGES

Φορτηγά της παραγωγής έξω από τους χώρους του Union Station

VALERIE MACON/GETTY IMAGES

Τεχνικοί εργάζονται στην εγκατάσταση του φωτισμού. 

VALERIE MACON/GETTY IMAGES

Το Union Station φωτισμένο την νύχτα. 

AARONP/BAUER-GRIFFIN/GETTY IMAGES

Αυτή είναι μία μικρή γεύση από την προετοιμασία για τη βραδιά των Oscar!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News