Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, η Olena Zelenska έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση με τον σύζυγό της, Volodymyr Zelenskyy. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο τρόμος σ’ ένα βίντεο απ’ την επίθεση σε μαιευτήριο της Μαριούπολης

Τι αναφέρει η Olena Zelenska στη σπάνια συνέντευξή της

Η Olena Zelenska δεν μπορεί να ξεχάσει το ξέσπασμα του πολέμου και ανέφερε ότι ανυπομονεί να ακούσει τα νέα της νίκης από τον σύζυγό της.

«Τα αισθήματά μου είναι δύσκολο να περιγραφούν. Μια μίξη τρόμου και λήθαργου. Αμέσως συνειδητοποιήσαμε πως η ζωή μας άλλαξε για πάντα. Ζω για την ημέρα που εκείνος θα μου ανακοινώσει επιτέλους πως όλα τελείωσαν» λέει η ίδια. 

Στη συνέντευξή της η Olena ανέφερε μεταξύ άλλων ότι παρόλο που δεν είχε δει τον σύζυγό της για δυόμισι μήνες, ο πόλεμος δεν μπορούσε να τον πάρει μακριά της.

«Παραμένει ένας ακλόνητος σύζυγος και άνδρας. Η οικογένειά μας, όπως και πολλές άλλες στην Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή χωρισμένη. Όμως τίποτα δε θα πάρει το σύζυγό μου μακριά μου, ούτε καν ο πόλεμος! Η ζωή του είναι η δουλειά. Σπανίως τον βλέπουμε. Δεν έχουμε βρεθεί δια ζώσης εδώ και δύο μήνες, μιλάμε μόνο τηλεφωνικά».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο που της έδωσε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με τον σύζυγό της, προσθέτοντας ότι εκείνη και ο Πρόεδρος συχνά μοιράζονται «δείπνα μέσω τηλεφώνου» εν καιρώ πολέμου.

«Είμαστε καλά – δυστυχώς, δεν μπορούμε να καθίσουμε για δείπνο και να συζητήσουμε», πρόσθεσε η Zelenka.

«Όλα είναι εντάξει, αστειευόμαστε. Όπως κάθε οικογένεια στην Ουκρανία, περιμένουμε πότε επιτέλους θα μπορέσουμε να επανενωθούμε».

Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία; Τα 5 επικρατέστερα σενάρια

Ποια ήταν η αντίδραση του Zelenskyy όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η Olena Zelenska έχει περιγράψει κάποιες από τις τελευταίες λέξεις που άκουσε από τον σύζυγό της, όταν εκείνος την ξύπνησε καθώς ξεκινούσαν οι πρώτες ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία, λέγοντάς της απλώς: «Ξεκίνησε». Έπειτα, για να προστατευτεί εκείνη αλλά και τα παιδιά τους, οι ουκρανικές δυνάμεις τους απομάκρυναν.

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία; – Όλες οι εξελίξεις σχετικά με την ουκρανική κρίση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News