Τα Χριστούγεννα είναι επισήμως η πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Το 2020 ήταν μία αρκετά απροσδόκητη χρονιά και τα φετινά Χριστούγεννα είναι κατά χίλιους τρόπους πιο διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά. Μας βρήκε σε απόσταση από τους πολύ κοντινούς μας, με μικρότερη παρέα και με λιγότερες επιλογές ψυχαγωγίας. Κοινώς μας βρήκε στο σπίτι! Ακόμα κι έτσι όμως υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα στο σπίτι!

Όλα όσα μπορείς να κάνεις τα Χριστούγεννα στο σπίτι

 1. Βγάλε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και κάντες κορνίζα καθώς σίγουρα είναι μία χρονιά που δε θα ξεχάσει κανένας μας.
 2. Γράψε εορταστικές κάρτες για όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Θύμισε τους πόσο τους αγαπάς και τους εκτιμάς, έχουν ανάγκη να το ακούνε!
 3. Φτιάξε Gingerbread cookies ή πάρε έτοιμα και διακόσμησέ τα μαζί με τα παιδιά σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθούν.
 4. Προγραμμάτισε μία οικογενειακή φωτογράφιση και το καλύτερο part είναι ότι υπάρχει τρόπος να διακοσμήσεις με αυτή το δέντρο σου.
 5. Ξεκινήστε μία ολοκαίνουρια οικογενειακή παράδοση. Μπορεί να είναι κάτι απλό όπως το να ζωγραφίσετε όλοι μαζί μία ζωγραφιά ή κάτι εντελώς διαφορετικό.
 6. Οργάνωσε μια οικογενειακή δραστηριότητα και φτιάξτε όλοι μαζί μία χριστουγεννιάτικη κατασκευή.
 7. Γράψτε μαζί γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Και έτσι για την αλλαγή… Γράψε ένα πραγματικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη!
 8. Φτιάξτε κατασκευές από πηλό ή διακοσμήστε βαζάκια που θα χρησιμοποιήσετε μετά για κεράκια ρεσώ.
 9. Δοκιμάστε διαφορετικές ποικιλίες κρασιού, και γιατί όχι να δοκιμάζετε μία διαφορετική ποικιλία σε κάθε ρεβεγιόν.
 10. Φτιάξε eggnog και δες τελικά αν σου αρέσει και αν θα ήθελες να το συμπεριλάβεις στις χριστουγεννιάτικες γιορτές.
 11. Δες τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες ταινίες.
 12. Διαβάστε χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ενσαρκώστε τα μέσα από το θεατρικό παιχνίδι. Έτσι θα κάνεις Χριστούγεννα όπως ποτέ άλλοτε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News