Μία μόνο φράση θα σου πω…«Love me tinder» και θα αφήσω το μυαλό σου να ταξιδέψει και να φαντασιωθεί όσο θέλει…Τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να σου βρω συντροφιά γι’ αυτό το ταξίδι και να σου πω ένα μυστικό. Οι σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας επέστρεψαν και πόζαραν γυμνοί μπροστά στον φακό για έναν καλό σκοπό. Στην παρέα τους, φυσικά, βρέθηκαν και ορισμένοι τριχωτοί φίλοι τους. Thank me later…

Οι σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας κάθε χρόνο ποζάρουν με όσο λιγότερα ρούχα μπορούν κρατώντας στην αγκαλιά τους κατοικίδια και εξωτικά ζώα.

Το ημερολόγιο με τους πυροσβέστες κυκλοφορεί κάθε χρόνο απ’ το 1993. Εννέα φιλανθρωπικές οργανώσεις λαμβάνουν τα έσοδα από αυτό το ημερολόγιο που είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες.

Οι πυροσβέστες που φωτογραφίζονται είναι από τις αστικές, αγροτικές, ένοπλες, αεροπορικές και επιχειρησιακές υπηρεσίες της Αυστραλίας. Στόχος της συνεργασίας τους είναι η πραγματοποίηση ενός ημερολογίου με φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ παράλληλα με τα κορμιά τους θέλουν να δώσουν έμπνευση και σ’ άλλους ανθρώπους ώστε να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι πιο σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας ποζάρουν για το ημερολόγιο του 2022

Ένα ημερολόγιο που τα περιλαμβάνει όλα και δεν λείπει τίποτα! Σέξι ημίγυμνα αγόρια, ζωάκια, παιχνίδι με νερό και παγωτό και φυσικά τα χρήματα πρόκειται να δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Τι άλλο θέλεις δηλαδή για να φτιάξει αυτή η μουντή μέρα;

Τα αγόρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και περιμένουν τις αντιδράσεις σου. Εμείς, πάντως…αναστατωθήκαμε λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε.

Αν θέλεις να αγοράσεις το ημερολόγιό τους για να τους βλέπεις και στο σπίτι σου, μπορείς να το προμηθευτείς από εδώ. Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News