Από εδώ και πέρα, τα Σαββατοκύριακα θα έχουμε παρέα και συγκεκριμένα… συγκάτοικους που θα μας κρατούν όμορφη συντροφιά! Οι Roomies έρχονται για να μείνουν και μας ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι Roomies που έρχονται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, οι τρεις αγαπημένες γυναίκες θα συγκατοικούν απ’ τις 16:30 έως και τις 17:50, με την πρεμιέρα τους να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, οι Roomies θα παρουσιάζουν μια απογευματινή εκπομπή ψυχαγωγίας, έχοντας καλεσμένους με τους οποίους θα συζητούν για πολλά.

Η εκπομπή έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και εμείς αναμένουμε να δούμε τι έχουμε να μας παρουσιάσουν οι τρεις κυρίες.

Η Μαρία Σολωμού, σε δηλώσεις της στην κάμερα του “Happy Day” επιβεβαίωσε την εκπομπή, χωρίς να αναφέρει καμία λεπτομέρεια, ενώ όταν την ρώτησαν για το σίριαλ που έρχεται επίσης στο Mega, είπε πως δεν μπορεί να πει τίποτα γι’ αυτό!

«Δεν θα σου πω για σίριαλ αυτήν τη στιγμή, λογικά ναι. Θα κάνω απογευματινή εκπομπή στο Mega. Δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σίριαλ που θα δούμε στην τηλεόραση είναι η διαδικτυακή σειρά “Εγκλωβισμένες” του Γιώργου Φειδά, που γυρίστηκε μέσα στην καραντίνα, με τη Μαρία Σολωμού, την Μαρία Κωνσταντάκη, την Κατερίνα Θεοχάρη και τη Σύλβια Δεληκούρα. Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο κόνσεπτ, αφού είχε μεγάλη απήχηση στο Ίντερνετ, θα μεταφερθεί και στην τηλεόραση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :