Μια εκπομπή με κοινωνικό περιεχόμενο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση επιτέλους επιστρέφει. Οι “Πρωταγωνιστές” με παρουσιαστή τον Σταύρο Θεοδωράκη επανέρχονται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και πλέον θα μεταδίδονται από την συχνότητα του Alpha.

Οι “Πρωταγωνιστές” κάνουν πρεμιέρα

Οι ιστορίες που αναδεικνύει ο δημοσιογράφος με την ξεχωριστή οπτική στα πράγματα ήρθαν ξανά για να μας συγκλονίσουν. Την επανέναρξη της εκπομπής του είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από τα προσωπικά του social media. Με νέο post του στο Instagram, ο Σταύρος Θεοδωράκης ενημέρωσε τους φανατικούς τηλεθεατές των “Πρωταγωνιστών” πως η έναρξη της εκπομπής θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγραψε: “Την ηρωική 28η, κοιμηθείτε λίγο μετά την παρέλαση. Το βράδυ θα έχει ξενύχτι. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγαίνουν οι Πρωταγωνιστές!”.

Στο trailer της πρώτης του εκπομπής βλέπουμε τα θέματα που θα πραγματευτεί. Ο θάνατος του εθελοντή πυροσβέστη τον Αύγουστο κατά την διάρκεια κατάσβεσης των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα αλλά και η υπόθεση βιτριόλι που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη είναι κάποια από τα περιστατικά που θα ερευνήσει ο δημοσιογράφος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :