Το Πάσχα οι περισσότεροι το περνάμε με την οικογένειά μας και τους αγαπημένους μας. Το ίδιο έκανε και ο Μιχάλης Κουϊνέλης με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι πιο γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες που θα δεις σήμερα.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου. Το γνωστό ζευγάρι απέκτησε πριν από κάποια χρόνια το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο και ονόμασαν Ανατολή – Νεφέλη. Οι τρεις τους είναι μία οικογένεια η οποία προτιμά να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι οι οικογενειακές φωτογραφίες που ανέβασαν είναι αρκετά σπάνιες.

Η Ήβη Αδάμου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συλλογή από φωτογραφίες και μας άφησε να πάρουμε μία εικόνα από το πως πέρασαν τις γιορτινές μέρες του Πάσχα. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες που ξέρουμε και αυτό φαίνεται μέσα από το φωτογραφικό τους φακό. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια έστειλε τις ευχές της γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της χαρακτηριστικά:

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Ανάσταση…με καρδιές και σπίτια πλημμυρισμένα απο φώς και αγάπη…στο τέλος της ημέρας κουράγιο είναι η οικογένεια και οι ισχυροί δεσμοί της…υγεία και χαμόγελα (που να φαίνονται )…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News