Πριν από περίπου δέκα μέρες έγινε γνωστό ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έγιναν γονείς για δεύτερη φορά αφού έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύντομα έγινε γνωστό ότι το όνομα που θα λάβει είναι Lilibet Diana ώστε να τιμήσει τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο οι παραδόσεις των ετών είναι ο λόγος που δεν θα έχει τίτλο η μικρή Lilibet Diana.

Ο λόγος που δεν θα έχει τίτλο η μικρή Lilibet Diana

Στις 4 Ιουνίου ήρθε στον κόσμο η μικρή Lilibet Diana και έκτοτε ο ερχομός της δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο. Πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι η ίδια μπορεί να γίνει η αιτία επανασύνδεσης του ζευγαριού με το παλάτι αλλά σίγουρα αυτό είναι πολύ νωρίς για να το γνωρίζουμε. Όπως και ο μεγάλος τους γιος, Archie, έτσι και η μικρή Lili δεν θα φέρει κάποιον βασιλικό τίτλο. Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκαλείται καν πριγκίπισσα εξαιτίας ενός κανόνα που υπάρχει εδώ και περίπου 100 χρόνια.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι η μικρή και ο αδερφός της είναι πολύ μακριά στη διαδοχή του θρόνου δεν μπορούν να έχουν τίτλο, αλλά ούτε και προστασία από το παλάτι. Όταν η Βασίλισσα πεθάνει ή αποχωρήσει από τον θρόνο και ο Κάρολος γίνει βασιλιάς, θα μπορεί αν το επιθυμεί να δώσει στον Archie και στη Lili τίτλους. Τα δημοσιεύματα θέλουν την απόφαση αυτή της Βασίλισσας, να είναι η αφορμή που οι Meghan και Harry αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αμερική.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News