Η εταιρεία εσωρούχων της Kim Kardashian θα “ντύσει” τις αθλήτριες της ολυμπιακής και παραολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η ανακοίνωση έγινε απ’ την ίδια μέσα απ’ τα social media της, ενώ φυσικά σχετική ανάρτηση έκανε και το brand της, Skims, το οποίο θα σχεδιάσει και θα “ντύσει” τις αθλήτριες της ολυμπιακής και παραολυμπιακής ομάδας της χώρας της.

Είμαστε πολύ περήφανοι που θα στηρίξουμε την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020

Η διάσημη star σε άλλη δημοσίευση που έκανε ανέφερε πόσο θαύμαζε από μικρή τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το project που ανέλαβε με την εταιρεία της: «Από όταν ήμουν 10 ετών, άκουγα και την παραμικρή λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου. Όταν με κάλεσαν να αναλάβει η Skims την ομάδα των ΗΠΑ, κάθε στιγμή που πέρασα θαυμάζοντας τη δύναμη και την ενέργεια αυτών που έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς, με κυρίευσε».

Στη δημοσίευση υπάρχουν φωτογραφίες από αθλήτριες της ομάδας των ΗΠΑ, όπως η κολυμβήτρια Χέιλι Άντερσον, η Άλεξ Μόργκαν (ποδόσφαιρο), η Νταλάιλα Μουχάμαντ αθλήτρια στίβου και η αθλήτρια Παραολυμπιακών Αγώνων Σκάουτ Μπάσετ.

Η εταιρεία εσωρούχων της Kim Kardashian ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μέσα στην περίοδο της πανδημίας, η ομάδα της star αύξησε την παραγωγή σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς λόγω ζήτησης με αποτέλεσμα η ίδια να λέει στο WWD ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις Skims «τετραπλασιάστηκαν» το 2020. Στόχος της είναι ν’ ανοίξει ένα κατάστημα το 2022.

Αυτό που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» είναι υπέροχο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News