Οι Milwaukee Bucks εύχονται στον Αντετοκούνμπο γι’ ακόμα μια φορά στα ελληνικά και μάλιστα χρησιμοποιούν και την χαρακτηριστική παροιμία για τους Γιάννηδες!

Η ομάδα εκτιμάει πολύ τον Greek Freak και το δείχνει πολύ συχνά, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μάλιστα, όταν είναι “η μέρα του”, λόγω κάποιας προσωπικής του επιτυχίας ή λόγω εορτών, τον τιμά γράφοντας τις ευχές στα ελληνικά.

Σήμερα, 7 Ιανουαρίου, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Γιάννη, οι Milwaukee Bucks τουίταραν τις ευχές τους γράφοντας μάλιστα και την διάσημη παροιμία για τους Γιάννηδες, αναφέροντας ότι «χρόνια καλά και στον δικό μας γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει…».

Χρόνια καλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες όλου του κόσμου, χρόνια καλά και στον δικό μας γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει…

Την συγκεκριμένη παροιμία είχαν χρησιμοποιήσει και στις ευχές τους για τη γιορτή του το 2019.

Οι Milwaukee Bucks εύχονται στον Αντετοκούνμπο:

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που μας πέρασε, η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα του NBA και σ’ αυτή την επιτυχία έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 27! Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτες και συρτάκι και μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News