Ο τελικός του GNTM 3 δεν αργεί κι εμείς ανυπομονούμε πολύ! Όμως, φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Τι αλλάζει στον τελικό του GNTM φέτος και ποιοι θα επιστρέψουν στο στούντιο;

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου οι κριτές και το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσουν ποιος ή ποια θα είναι ο/η μεγάλος/η νικητής/τρια! Οι διαγωνιζόμενοι θα υποβληθούν σε τρεις δοκιμασίες και οι κριτές θα τους βαθμολογήσουν. Στο τέλος το κοινό θα ψηφίσει τον ή την αγαπημένο/η του παίκτη/τρια. Οι ψήφοι θα προσμετρηθούν και θα βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Στην τελική ευθεία είναι ο διαγωνισμός με παίκτες, κριτές και coach να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό. Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι βρίσκονται 5 παίκτες, η Παρασκευή, ο Ανδρέας, ο Ηρακλής, ο Αιμιλιάνο και ο Έντουαρτ. Στον ημιτελικό ένας από τους παραπάνω θα αποχωρήσει, όμως πόσοι θα φτάσουν στον τελικό; Τι θα αλλάξει φέτος;

Ο τελικός του GNTM 3 δεν αργεί και στην Φωλιά των Κου Κου αποκαλύφθηκαν οι τρεις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν.

Όπως ειπώθηκε, στον ημιτελικό ένας παίκτης θα αποχωρήσει και συνεπώς στον τελικό θα είναι τέσσερις οι φιναλίστ κι όχι τρεις, όπως έχουμε συνηθίσει.

Dante style στο GNTM με… κλάματα. Ποιο μοντέλο πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό και ποιο αποχώρησε;

Δεύτερον, κάθε παίκτης που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει δύο αγαπημένους του πρώην συμπαίκτες, προκειμένου να παρευρεθούν στο στούντιο για συμπαράσταση και υποστήριξη. Αυτό θα γίνει καθώς λόγω του κορονοϊού δεν είναι δυνατό να υπάρξει κοινό, όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος, σε μια από τις δοκιμασίες του τελικού θα δούμε να επιστρέφουν κάποιοι από τους 40 παίκτες που έλαβαν μέρος στα bootcamps, με σκοπό να δυσκολέψουν τους τέσσερις φιναλίστ.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν για τον μεγάλο τελικό και τις αλλαγές που θα δούμε φέτος:

Αγόρι ή κορίτσι θα είναι άραγε ο νικητής/τρια; Στις 15 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News