Ο Harry Potter δεν είναι μια ακόμη ιστορία, είναι μια ιδέα, ένας παράλληλος κόσμος που μας έβαλε για τα καλά στον κόσμο της μαγείας και μας κράτησε συντροφιά για αρκετά χρόνια. Αν ήσουν και εσύ μεγάλος fan, θα ξέρεις ήδη από πρώτο χέρι την ανυπομονησία με την οποία υποδεχόμασταν την κάθε ταινία ή το κάθε βιβλίο, καθώς και το κλάμα που ρίξαμε όταν όλο αυτό τελείωσε.

Πάνω λοιπόν που είχαμε αρχίσει να αποδεχόμαστε πως οι περιπέτειες του θρυλικού μάγου είχαν τελειώσει μια για πάντα, έρχεται μια η φημολογούμενη σειρά να μας ξαναβάλει στο mood. Γιατί άλλωστε, λίγη μαγεία είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν κι ας μην το ξέραμε!

Harry Potter σειρά: Οι συζητήσεις και τα πιθανά σενάρια

Πώς ήταν οι πρωταγωνιστές του Harry Potter στην πρώτη ταινία το 2001 και πώς είναι σήμερα (Photos)

Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Warner Bros. TV, Channing Dungey, μίλησε στο τηλεοπτικό συνέδριο Content London στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκείνη, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα ήθελε μία τηλεοπτική σειρά πάνω στο franchise.

Ετοιμάσου! Το reunion του Harry Potter είναι γεγονός! Το HBO Max θα μας τρελάνει!

Απαντώντας σε ερώτηση του Variety για το αν θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα διαδραματίζεται στον κόσμο των μάγων, μετά την επιτυχία που είχε το reunion και το «Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses», η ίδια δήλωσε: «Υπάρχει τεράστια φιλοδοξία γι’ αυτό και έχουμε εμπλακεί σε διάφορες συζητήσεις».

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι υπάρχει κάτι άμεσο στον ορίζοντα, αλλά υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και πολύ πάθος για κάτι τέτοιο», συνέχισε λέγοντας.

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι και το κοινό είναι αφοσιωμένο και πανέτοιμο για κάτι τέτοιο. Και αυτό φάνηκε και από την τρομερή απήχηση που είχε πέρυσι το Return to Hogwarts που έπαιξε στο HBO Max. Το κοινό είναι έτοιμο, θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε μένει να καταλάβουμε ποιο είναι το επόμενο και σωστό βήμα».

Το μόνο σίγουρο είναι πως μία σειρά βασισμένη στις περιπέτειες του Harry Potter, και των κολλητών του, Ron Weasley και Hermione Granger, θα σημείωνε τεράστια επιτυχία. Τα εφτά πρώτα βιβλία της J.K. Rowling μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο ως 8 ταινίες και έφεραν συνολικά έσοδα που ξεπερνούν τα $7 δισεκατομμύρια, ενώ τα βιβλία έχουν πουλήσει 500 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

Είναι γεγονός! Αυτός είναι ο μανδύας που μπορεί να σε κάνει αόρατο – Αγόρασε τον και απόκτησε τις super δυνάμεις του Harry Potter

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :