Σήμερα επιστρέφω με ιδέες για δώρα για άντρες. Έχουμε βγει και έχουμε κάνει τα δώρα σε παιδιά, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, σε μικρές υποχρεώσεις και τον άνθρωπο της ζωής μας τον αφήνουμε τελευταίο. Ξέρω πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό, γιατί εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι του έχω πάρει όλα τα δώρα που μπορεί να εκτιμήσει και τελικά δεν έχει μείνει καμία καλή ιδέα ή κάτι που μπορεί να τον εντυπωσιάσει. Υπάρχει πάντα η safe επιλογή να πάρεις κάτι από ένα πολυκατάστημα που μέσα έχει από ηλεκτρικά είδη μέχρι βιβλία, μέχρι πράγματα για εκείνον, ώστε αν κάτι δεν του αρέσει να το αλλάξει και να πάρει κάτι που χρειάζεται περισσότερο. Αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια πρώτα με κάποιες ιδέες που οι περισσότεροι άντρες εκτιμούν ανεξαρτήτως ηλικίας και γούστου.

Ιδέες για δώρα για άντρες

Ο κάθε άντρας έχει τα γούστα του, σε άλλον αρέσει το ποδόσφαιρο και τα σπορ, σε άλλον τα αυτοκίνητα, σε άλλον η μαγειρική, το διάβασμα, η μουσική. Θα προσπαθήσω να καλύψω όλα τα γούστα με τα δώρα που θα διάλεγα εγώ ανάλογα με την περίσταση, ώστε να σου διευκολύνω τη ζωή και να μην καταφύγεις πάλι στην λύση του πουκάμισου ή του πορτοφολιού.

  1. Ζυγαριά με λιπομετρητή, η οποία σου περνά τα δεδομένα στην εφαρμογή του κινητού. Φυσικά αυτό το δώρο μπορείς να το χρησιμοποιείς και εσύ.
  2. Ασύρματο speakerphone. Αυτό το γκατζετάκι με ενθουσιάζει. Μπορείς να το έχεις και στο αυτοκίνητο αν δεν έχεις ενσωματωμένο speakerphone, αλλά και στο σπίτι, στις κλήσεις μέσω zoom, webex. Ταυτόχρονα ακούς και μιλάς χωρίς να είσαι κολλημένος σε ένα σημείο. Αυτά τα ηχεία μου αρέσουν πάρα πολύ γιατί διευκολύνουν τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου.
  3. Αυτά τα παπούτσια που πάνε με όλα τα χρώματα, όλες τις ηλικίες και τα στυλ. Εμένα τουλάχιστον μου αρέσουν πολύ όταν βλέπω να τα φοράνε άντρες.
  4. Τι αρωματάρα είναι αυτή! Αν και καθόλου δεν με συμφέρει, θα το πω. Αυτή είναι η κολώνια που δέχεται τα περισσότερα κομπλιμέντα και αρέσει σε όλα τα γούστα. Άρωμα ξυλώδες και πιπεράτο μαζί με νότες από εσπεριδοειδή που προσφέρει αυτή τη δροσιά της καθαρότητας και του μυστηρίου ταυτόχρονα. Την αγαπώ πολύ!
  5. Smart ρολόι, αν και ανήκω ξεκάθαρα στην apple team, βρήκα αυτήν την επιλογή που πληροί όλα τα κουτάκια και θεωρώ ότι θα βολέψει πολύ τον σύντροφό σου. Επιπλέον είναι αρκετά εμφανίσιμο και δεν μοιάζει με τα κλασικά έξυπνα ρολόγια.
  6. Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν όλοι! Και εκείνος και εσύ! Ένα από τα καλύτερα βιβλία προσωπικής ανάπτυξης που γράφτηκε ποτέ. Λίγο πριν την εκπνοή και την αλλαγή της χρονιάς, είναι μια καλή ευκαιρία να δει τι μπορεί να κάνει για να σπάσει τα μοτίβα που δεν λειτουργούσαν μέχρι χθες.
  7. Αυτή εδώ η κασετίνα με τα 3 καλύτερα έργα του κορυφαίου Έλληνα λογοτέχνη, αξίζει να είναι στην βιβλιοθήκη του συντρόφου σου.
  8. Ο σάκος που μπορεί να χρησιμοποιήσει και σε μια κοντινή εξόρμηση αλλά και στο γυμναστήριο. Ο ορισμός του κλας που φωνάζει από μακριά gentleman.
  9. Κουρευτική μηχανή για τα μούσια του. Το ιδανικότερο δώρο για τους άντρες που θέλουν μουσάκι δύο ημερών και η συγκεκριμένη φορτίζει με ρεύμα οπότε, δεν έχεις να ασχολείσαι με μπαταρίες κλπ.

Από μένα για σένα με αγάπη

Ένα δώρο για τον αγαπημένο μας, κάτι να του δώσουμε και να του εκφράσουμε την αγάπη μας, χωρίς να σπάσουμε το κεφάλι μας και να πούμε ρε φίλε τι θα του δώσω πάλι φέτος. Φυσικά το τερπνόν μετά του ωφελίμου, τα περισσότερα από αυτά τα δώρα μπορείς άνετα να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ. Ό,τι και αν του πάρεις, εύχομαι να του αρέσει και να το ευχαριστηθεί.

Το απόλυτο Wishlist για χριστουγεννιάτικα δώρα που θα λατρέψει κάθε γυναίκα αυτές τις γιορτές

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News