Μπορεί φέτος τα Χριστούγεννα να μην τα περάσουμε όπως θα θέλαμε ή όπως τα είχαμε ονειρευτεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να μπούμε στο mood των γιορτών. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το καταφέρουμε αυτό από το να βάλουμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία! Αυτές είναι οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές του Netflix.

Γι’ αυτό τον λόγο συγκεντρώσαμε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές του Netflix, γιατί η αγαπημένη μας πλατφόρμα κάθε χρόνο μας παρέχει μια ευρεία επιλογή από ταινίες και σειρές που κάνουν τις γιορτές μας λίγο καλύτερες.

Στη δική μας λίστα περιλαμβάνονται από κλασικές ταινίες, οι οποίες είναι ιδανικές για να τις δούμε μαζί με τα παιδιά της οικογένειας, αλλά και κάτι πιο «fancy» όπως για παράδειγμα τον George Clooney να τραγουδάει και να χορεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Αυτές είναι οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές του Netflix:

Let It Snow

Όταν μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη την Παραμονή των Χριστουγέννων, μια παρέα τελειόφοιτων λυκείου βλέπει τη φιλία και την ερωτική της ζωή να καταρρέει. Είναι το τέλειο rom-com για την περίοδο των γιορτών.

How the Grinch Stole Christmas

Μια κλασική και αγαπημένη ταινία, την οποία οι μεγάλοι αγαπούν το ίδιο με τα παιδιά. Ο λατρεμένος Jim Carrey στον ρόλο του «Κατεργάρη των Χριστουγέννων» με την μεγάλη καρδιά είναι ο λόγος που θα βλέπουμε αυτή την ταινία ξανά και ξανά! Είναι must για όσους δεν την έχουν δει ακόμη.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές του Netflix στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News