Σήμερα, Τετάρτη 28/20/2020, η Εθνική μας γιορτή ήταν πολύ διαφορετική λόγω της πανδημίας. Οι Έλληνες Celebrities έκαναν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram προκειμένου να τιμήσουν τη σημερινή μέρα.

Οι Έλληνες Celebrities έκαναν αναρτήσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε μία φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει την ελληνική σημαία και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Χρόνια Πολλά Έλληνες’

View this post on Instagram

Χρόνια Πολλά Έλληνες…

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on

Ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε μία από τις αγαπημένες μας και πολύ γλυκές αναρτήσεις καθώς ανέβασε μία φωτογραφία με το μωρό του αγκαλιά τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

Χριστοπουλάκι μου, τιμή και δόξα σε αυτούς που έπεσαν, για να είσαι εσύ ελεύθερος σήμερα. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιε μου

Η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία φωτογραφία, που όχι μόνο φαινόταν η ελληνική σημαία αλλά είχε και τα υπέροχα νερά της θάλασσας για φόντο. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Ελλάδα μου”.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε με ένα video την ελληνική σημαία να κυματίζει και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε “Χρόνια πολλά σε ένα έθνος που όταν λέει ΟΧΙ, το εννοεί!”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News