Μπορεί να μη διαβάζουμε πλέον περιοδικά με την ίδια συχνότητα, αφού ενημερωνόμαστε σχεδόν για τα πάντα από το διαδίκτυο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να τα αγοράζουν.

Και τα αγοράζουμε γιατί η αίσθηση να ξεφυλλίζουμε ένα περιοδικό είναι διαφορετική από το ν’ αλλάζουμε σελίδες στο tablet ή το κινητό μας. Μας επιτρέπουν έστω και λίγο να ξεφύγουμε και να χαθούμε στον μαγικό κόσμο των φωτογραφιών και του styling, της μόδας, της ομορφιάς, της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης κτλ.

Τι μπορούμε να κάνουμε με τα αγαπημένα μας περιοδικά που δεν έχουν πια θέση στο coffee table; Να φτιάξουμε μόνες μας αυτές τις DIY θήκες περιοδικών που θα διακοσμήσουν το σαλόνι ή οποιοδήποτε άλλον χώρο του σπιτιού σου με τον καλύτερο τρόπο!

Οι καλύτερες ιδέες για DIY θήκες περιοδικών

Ένας τρόπος που πραγματικά αγαπήσαμε και δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας ήταν αυτός που είδαμε στις ιστοσελίδες A Βeautiful Μess και Zana.

Η αλήθεια είναι ότι και τα δύο DIY είναι δύσκολα και απαιτούν την κατασκευή της βάσης, αλλά μπορεί να έχεις ήδη στο σπίτι σου κάτι παρόμοιο και να τοποθετήσεις από πάνω ένα καινούριο ύφασμα.

A Βeautiful Mess
Zana

Ακόμη μια DIY ιδέα από το Monsters Circus που λατρέψαμε είναι να τοποθετήσουμε το αγαπημένο μας περιοδικό στον τοίχο σε βάση με γεωμετρικό σχήμα. Μπορεί ένα περιοδικό να διαθέτει μια εντυπωσιακή φωτογραφία για εξώφυλλο κι έτσι να διακοσμήσεις τον τοίχο σου μ’ αυτό.

Monsters circus

Έπειτα υπάρχει κι ένας κλασικός τρόπος ν’ αποθηκεύουμε τα αγαπημένα μας περιοδικά κι αυτός είναι να τα κρεμάσουμε στον τοίχο, με παρόμοιο τρόπο που τα βλέπουμε και στα περίπτερα.

Ειδικά το DIY από την ιστοσελίδα Trendenser είναι ιδιαίτερα εύκολο και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις τα περιοδικά από ένα λάστιχο ή σχοινί και να τα κρεμάσεις σε μια κρεμάστρα τοίχου.

Trendenser
Vintage Revivals
The Merry Thought

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News