Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και βρίσκονται μία ανάσα μακριά από τον γάμο τους! Αλλά η βασική ερώτηση που μας καίει το τελευταίο διάστημα είναι: «Θέλουν να κάνουν άλλα παιδιά;»

Μία πηγή αποκάλυψε στο  HollywoodLife πώς η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck «Δεν θέλουν να κάνουν άλλα παιδιά – και οι δύο έχουν περάσει από εκείνο το κομμάτι της ζωής τους», σημειώνοντας πως το ζευγάρι έχει το καθένα τα δικά του παιδιά με τους προηγούμενους συντρόφους τους. Και κάπως έτσι έσβησε λίγο απότομα το χαμόγελο από τα χείλη μας.

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Η απάντηση για νέα οικογένεια

Έτσι έκανε πρόταση γάμου o Ben Affleck στην Jennifer Lopez! Ήταν γυμνή στη μπανιέρα και έσκυψε να της δώσει το δαχτυλίδι

«Η σύνδεση της JLo με τα παιδιά του κάνει τον Ben ακόμα πιο σίγουρο ότι αυτή είναι η μοίρα τους», πρόσθεσε η πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Πραγματικά προσπαθούν να δημιουργήσουν αυτή τη μικτή οικογένεια και η Jennifer Garner το βρίσκει καταπληκτικό. Δεν την πειράζει καθόλου όταν τα παιδιά πηγαίνουν να περάσουν χρόνο με τον πατέρα τους και την JLo γιατί της δίνει και λίγο χρόνο με τον εαυτό της, κάτι που είναι πολύ σπάνιο για εκείνη».

Αν και η ιδέα ενός μωρού Bennifer είχε ενθουσιάσει τους fans του ζευγαριού, εκείνοι φαίνονται απόλυτα ικανοποιημένοι με τις ήδη υπάρχουσες οικογένειές τους. Όλοι μαζί απολαμβάνουν τη ζωή. Σύμφωνα, μάλιστα, με την πηγή η J.Lo ταιριάζει απόλυτα με τα παιδιά του Ben.

«Η Jennifer Lopez είναι αγαπητή από όλα τα παιδιά του Ben, αλλά σίγουρα έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον Samuel, επειδή ο Samuel είναι ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά.

4 βήματα και θα έχεις το λαμπερό δέρμα της JLo! Η σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η πηγή συνέχισε, «Η J.Lo λέει ότι ο Samuel μοιάζει πολύ με τον πατέρα του. Αντιμετωπίζει όλα τα παιδιά του σαν δικά της, ενώ πάντα σέβεται το γεγονός ότι η Jen είναι η μητέρα τους. Ο Ben και η J.Lo επέστρεψαν ο ένας στις ζωές του άλλου και προσπαθούν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει με τα υπάρχοντα δεδομένα. Εστιάζουν στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ώστε να γίνουν καλοί ενήλικες και είναι αρκετό».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News