Ενώ το ελληνικό #MeToo έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις κι έχει ταράξει μία ολόκληρη κοινωνία, τα περιστατικά και οι αποκαλύψεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης αυξάνονται διαρκώς. Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μία απρόσμενη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ενώ το ίδιο ακριβώς έκανε και η Ναταλία Δραγούμη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίνας Ασλάνογλου η οποία αναφέρθηκε σε μια κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε επί σκηνής από συνάδελφο της κατά τη διάρκεια παράστασης, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη για την σεξουαλική παρενόχληση:

«Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής. Μου έχει τύχει! Δεν θέλω να σας το περιγράψω, θα σας το πω off the record. Αλλά μου έχει τύχει και έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος. Στον αέρα, βεβαίως, πριν από πολλά χρόνια. Ξέρετε κάτι, είναι απόλαυση και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, την ώρα που θα το πεις αυθόρμητα κιόλας χωρίς να το έχεις προγραμματίσει και χωρίς να το έχεις οργανώσει το όλο θέμα» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά στα 12 μου από οικογενειακό φίλο» αποκάλυψε η Ναταλία Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ζωή της που σοκάρουν. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξαπάτηση από σκηνοθέτη, στη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, στη σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της από οικογενειακό φίλο και το τηλεοπτικό body – shaming.

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο, δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, μόνο στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν, με πήγαινε και βόλτες», είπα χαρακτηριστικά η Ναταλία Δραγούμη.

Έπειτα, στην κατάθεση ψυχής που έκανε, μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για τις ερωτικές σκηνές που είχε γυρίσει για τις ανάγκες μίας σειράς και διέρρευσαν.  «Κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες και σίριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη, την κερδίσαμε τελικά την δίκη με την Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, την Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», είπε.

Όσον αφορά την εξαπάτηση από τον σκηνοθέτη η ηθοποιός αποκάλυψε: «Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, που δεν είναι εν ζωή τώρα. Φορούσα προκλητικό εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη».

Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα “βγάλε την κάμερα”, τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News