Η σχέση Αιμιλιάνο και Μαριαγάπης πλέον δεν κρύβεται από κανέναν. Μάλιστα, είδαμε και τους δυο τους να μην έχουν κανένα πρόβλημα να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους μπροστά στις κάμερες και να κάνουν πειράγματα όπως κάνουν όλα τα ζευγάρια.

Εκτός απ’ αυτό, όμως, αποκαλυπτικές ήταν και οι δηλώσεις των δυο τους στην κάμερα της “Φωλιάς των ΚουΚου”. Μάλιστα, σε αποκαλύψεις προχώρησε και ο Έντουαρντ ο οποίος μίλησε για το σεξ μέσα στο παιχνίδι!

Ο Αιμιλιάνο αρχικά στις δηλώσεις του είπε πως φοβήθηκε μην φύγει η Μαριαγάπη και η καρδιά του χτυπούσε πολύ δυνατά μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε πως εκείνη του δίνει μεγάλο boost και τον γεμίζει.

Φοβήθηκα μη φύγει η Μαριαγάπη. Ήταν bottom two και η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή για μένα η Μαριαγάπη είναι ένα μεγάλο boost. Με γεμίζει

Απ’ την πλευρά της, η Μαριαγάπη ανταποκρίθηκε στα όσα είπε ο Αιμιλιάνο, παραδεχόμενη ότι έχουν έρθει πολύ κοντά: «Με τον Αιμιλιάνο έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά και είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο να μην κρύβεις τα συναισθήματά σου. Με βοηθάει πολύ που έχω τον Αιμιλιάνο μέσα στο παιχνίδι, όπως θεωρώ ότι βοηθάει κι εκείνον η ύπαρξή μου μέσα στο παιχνίδι».

Για τη σχέση Αιμιλιάνο και Μαριαγάπης μίλησαν επίσης ο Ηρακλής με τον Έντουαρντ. 

«Το “φίλοι με προνόμια” το βλέπει κυρίως ο Αιμιλιάνο. Συναισθηματικά είναι λίγο παραπάνω ένα τσακ η Μαριαγάπη», είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής.

Ο Έντουαρντ τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα όταν είπε πως είναι αρκετό καιρό μαζί αλλά στην αρχή το έκρυβαν, ενώ αναφέρθηκει στο σεξ μέσα στο σπίτι του GNTM! 

Είναι αρκετό καιρό μαζί και το έκρυβαν. Όλοι το ξέραμε. Δεν ξέρω πως βλέπει τη Μαριαγάπη ο Αιμιλιάνο, αν είναι ερωτευμένος ή όχι. Αλλά μόνο και μόνο που κάνει σεξ, αυτό τον βοηθάει

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News