Η βασιλική οικογένεια μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια τους που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε ξαναδεί.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9 Απριλίου, σκορπίζοντας θλίψη στο Ηνωμένο Βασίλειο και αφήνοντας ένα κενό στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία του αποφέρουν φόρο τιμής, δημοσιεύοντας μεταξύ άλλων φωτογραφίες του Πρίγκιπα Φίλιππου που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι τώρα.

Έτσι λοιπόν, λίγα 24ωρα πριν την κηδεία τα βασιλικά social media γεμίζουν με φωτογραφίες του Πρίγκιπα Φίλιππου, τιμώντας τον ως πατέρα και παππού. Μάλιστα, η τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε είναι και η πιο γλυκιά και ιδιαίτερη, απεικονίζοντας τον Πρίγκιπα Φίλιππο και τη Βασίλισσα Ελισάβετ με τα δισέγγονά τους. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τη Δούκισσα του Cambridge και η Βασίλισσα με τον σύζυγό της βρίσκονται στα θερινά ανάκτορα του Μπαλμόραλ το 2018. Η Βασίλισσα κρατά τον Πρίγκιπα Λούις μωρό και έχει δίπλα της τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte, τα παιδιά του William και της Kate ενώ ο Δούκας του Εδιμβούργου έχει κοντά του κάποια από τα άλλα δισέγγονά του, τα παιδιά της Zara Phillips, τη Mia Tindall και την αδελφή της Lena μωρό αλλά και την Savannah και Isla Phillips, τα παιδιά του Peter Phillips.

Η ιστορία πίσω απ’ την viral φωτογραφία με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να γελάει δίπλα στον Πρίγκιπα Φίλιππο που φοράει στρατιωτική στολή

Μία παρόμοια φωτογραφία ανέβηκε και στα social media του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge με τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο να φωτογραφίζονται μαζί με τον Δούκα, την Kate, τον Πρίγκιπα George και την Charlotte μωρό.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα Καμίλα μοιράστηκαν επίσης μια σειρά από vintage εικόνες. «Να θυμόμαστε τον Δούκα του Εδιμβούργου ως έναν πολύ αγαπητό πατέρα και πεθερό» αναφέρεται στη λεζάντα.

Μεταξύ των δημοσιευμένων φωτογραφιών υπάρχουν και μερικές με τη Πριγκίπισσα Άννα με τον πατέρα της, με τον οποίο μοιράζονταν την αγάπη για τη θάλασσα.

Να θυμίσουμε πως η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor το Σάββατο 17 Απριλίου και θα περιορίζεται σε μόλις 30 επισκέπτες, σύμφωνα με τους περιορισμούς της πανδημίας του κορονοϊού.

William και Harry αποχαιρετούν τον παππού τους- Τα τρυφερά λόγια τους για τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News