Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Οι εικόνες από τη συνάντηση Obama και Biden κάνουν σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον νυν Αμερικανό Πρόεδρο, ενώ βρέθηκε για πρώτη φορά εκεί μετά το 2017, όταν τον διαδέχθηκε ο Donald Trump.

Φυσικά, οι απολαυστικές στιγμές δεν έλειψαν, με τον Obama να αποκαλεί με χιούμορ τον Biden “Αντιπρόεδρο”, λόγω της θέσης που είχε επί Προεδρίας Obama.

«Αντιπρόεδρε Biden», είπε ο Barack, με τον Biden να ξεσπά σε γέλια και να απαντά: «Ονομάζομαι Joe Biden, είμαι αντιπρόεδρος του Barack Obama σύζυγος της Jill Biden».

10 φράσεις που έχει πει η Michelle Obama και θα σου δίνουν έμπνευση κάθε μέρα που ξυπνάς!

Στην ομιλία του, ο Obama αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν γίνει στον Λευκό Οίκο από την τελευταία φορά που ήταν ο ίδιος εκεί, και σχολίασε ότι πια υπάρχει μια γάτα, ένα από τα κατοικίδια των Biden. «Υπάρχει μια γάτα που τρέχει τριγύρω, κάτι με το οποίο σας διαβεβαιώ ότι θα ήταν δυσαρεστημένοι ο Μπο και ο Σάνι».

Οι δυο τους γευμάτισαν, όπως συνήθιζαν να κάνουν και κατά τη διάρκεια της προεδρικής θητείας του Obama. «Δεν ήμασταν σίγουροι πού έπρεπε να καθίσει ο καθένας μας», είπε αστειευόμενος ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Φωτογραφίες και βίντεο απ’ τη συνάντηση Obama και Biden:

Η Michelle Obama έκανε την πιο υπέροχη ανάρτηση για την Jill Biden- Όλες οι γυναίκες πρέπει να διαβάσουν το μήνυμά της

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News