Ο Will Smith μετά την κακοποιητική συμπεριφορά του απέναντι στον Chris Rock, απαγορεύεται να παρευρεθεί στα Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια. Σε πρόσφατη αλληλεπίδρασή του με το Page Six, ανέφερε σχετικά με την απόφαση της Ακαδημίας: «Το αποδέχομαι και το σέβομαι». 

Απαγορεύθηκε στον Will Smith να παρευρεθεί στα Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια, δύο εβδομάδες αφότου κέρδισε τον Α’ Ανδρικό ρόλο και λίγο μετά το χαστούκι στον Chris Rock. 

Ο Will Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ – Η ανακοίνωση του ηθοποιού

Η Ακαδημία, λοιπόν, έλαβε πειθαρχικά μέτρα κατά του γνωστού ηθοποιού που χαστούκισε και έβρισε τον παρουσιαστή των Όσκαρ Chris Rock για ένα αστείο που έκανε σε βάρος της συζύγου του Will Smith, Jada Pinkett. 

Αποκλεισμός Will Smith από τα Όσκαρ: Για πόσα χρόνια;

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, για μια περίοδο 10 ετών από τις 8 Απριλίου 2022, ο κ. Smith να μην επιτρέπεται να παρακολουθήσει εκδηλώσεις ή προγράμματα της Ακαδημίας, αυτοπροσώπως ή εικονικά, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Βραβείων Όσκαρ», έγραψε ο πρόεδρος David Rubin και ο Διευθύνων ΣύμβουλοςDawn Hudson σε επιστολή τους.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Will Smith και η συγγνώμη στον Chris Rock

Ο Will Smith δεν επιτρέπεται επίσης να παρευρεθεί σε άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την επόμενη δεκαετία. Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν ανακάλεσε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού που κέρδισε ο Smith τον περασμένο μήνα για τον Βασιλιά Ρίτσαρντ, ούτε ανέφερε οποιαδήποτε απαγόρευση μελλοντικών υποψηφιοτήτων για Όσκαρ.

Will Smith: Το χαστούκι που επισκίασε τη λάμψη της βράβευσης. Τι θα έλεγε ο θείος Όσκαρ;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News