Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή 1/11/2020 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη σχέση με τον πατέρα του

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το απόγευμα της Κυριακής 1/11/2020, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και συζήτησε για τις φάσεις που περνάει ένας άντρας στη ζωή του καθώς σε κάθε ηλικία οι καταστάσεις διαφοροποιούνται. Στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση που έχει με τον πατέρα του και τους λόγους για τους οποίους δε θα ήθελε να του μοιάσει λέγοντας χαρακτηριστικά:

Αυτό που θες να αποφύγεις, αυτό παθαίνεις! Όσο μεγαλώνω τον πλησιάζω, κάνω προσευχές να μπορέσω να το αποφύγω πλήρως όμως. Ο πατέρας μου ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, ήταν απομονωμένος στον εαυτό του, δεν καταλάβαινες τι σκέφτεται, δεν εξέφραζε ποτέ την αγάπη του, παρά λίγες φορές να πει ένα “σ’ αγαπώ”, δεν έδειχνε το ενδιαφέρον του. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά του και η δουλειά του. Τέρμα, τίποτα άλλο. Ε αυτό δημιούργησε μια απόσταση όπως καταλαβαίνεις και ελπίζω να μην του μοιάσω. Ευτυχώς δεν έχω παιδιά, γιατί δεν ξέρω και πώς θα ήμουν και με τα παιδιά. Έχω ανίψια, ακόμα καλύτερα. Είναι αλλουνού και τα αγαπάω πάρα πολύ, αλλά δεν είναι δικά μου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :