Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έκανε και μια αποκάλυψη για πρώτη φορά. Τι είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την αμοιβή που πήρε για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία Summer Lovers;

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και τον Γιώργο Κωνσταντίνου τόσο για την “Μουρμούρα” όσο και για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία Summer Lovers, τη δεκαετία του ’80. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έλαβε ένα υπέρογκο ποσό για τα δεδομένα εκείνης της εποχής, που ούτε εκείνος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει.

Τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την αμοιβή που έλαβε από αυτή την ταινία, όταν ήταν σε ηλικία 18-19 ετών;

Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι.

Ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε, μιλώντας για την ταινία, λέγοντας «Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί και μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα“, λέγοντας πως αγαπά την τηλεόραση και τα 8 αυτά χρόνια που βρίσκεται στη σειρά έχει εξελιχθεί ως κωμικός.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News