Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ο Βασίλης Μπισμπίκης, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για τον ρόλο του στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Τι είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις Άγριες Μέλισσες;

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Μάνο Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες, τον διευθυντή των φυλακών, έδωσε μια συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την οικογένειά του, λέγοντας ότι έχει έναν γιο 7,5 ετών, ενώ φυσικά και αναφέρθηκε και στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, στην οποία “εισέβαλε” πρόσφατα και αναμένεται να αναστατώσει τη ζωή της Ελένης.

Επόμενα επεισόδια «Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη παλεύει να επιβιώσει απ’ τα βασανιστήρια του Βόσκαρη. Τι θέλει από εκείνη;

Σχετικά με την οικογένειά του ο ηθοποιός είπε «Έχω έναν γιο 7,5 χρονών. Είναι Δευτέρα δημοτικού. Δεν είμαι πολύ αυστηρός, του κάνω όλα τα χατίρια. Είναι πολύ ζωηρός. Ήμουν και εγώ και είμαι ακόμη. Μου αρέσει που είμαι ζωηρός. Αλλάζω από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου. Δεν μετανιώνω που ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός. Για τον γονιό είναι ένα άγχος. Η σύζυγός μου είναι πιο μαμά. Είναι ο άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί. Είναι πιο πολλές ώρες μαζί του η Κωνσταντίνα. Είναι και πιο αυστηρή. Είναι η μαμά. Και απέναντί μου. Εγώ χαλάω το γλυκό».

Τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες συγκλονίζουν με τον Βόσκαρη να συνεχίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης στις φυλακές. Τι δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις Άγριες Μέλισσες στη Φαίη;

Ο ηθοποιός είπε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να αγαπήσουμε τον Μάνο Βόσκαρη, όμως στην πορεία ίσως και να γίνει.

Τιμωρεί την Ελένη όταν δεν κάνει αυτά που της λέει. Κάτι θέλει να μάθει από αυτήν, κάτι θέλει να κερδίσει. Υπάρχει κάποιος στόχος. Έχει διαστροφή, θέλει να κάνει τα γούστα του στη φυλακή, αλλά με τη συγκεκριμένη έχει άλλο στόχο. Υπάρχει λόγος που ήρθε η Ελένη σε αυτή τη φυλακή. Είναι πολύ σοβαρό, έχει μια ανατροπή μεγάλη την οποία δεν μπορούμε να πούμε. Οι φυλακές είναι στο Δρομοκαϊτειο. Τη σκηνή που επιτίθεμαι σεξουαλικά στην Ελένη θα την δείτε σύντομα, μέσα στην εβδομάδα. Το μυστικό θα αποκαλυφθεί μετά από 2-3 εβδομάδες.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε, τέλος, πως η συνεργασία του με την Μαρία Κίστου είναι υπέροχη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News