Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” και έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα. Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον αλκοολισμό, το Νίκο Σεργιανόπουλο και τους ΑΑ με καθηλωτική ειλικρίνεια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον αλκοολισμό, το Νίκο Σεργιανόπουλο και τους ΑΑ

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” για την προσωπική του μάχη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

Για μένα ήταν εύκολο να μοιραστώ ότι ήμουν αλκοολικός. Πειθαρχημένος είμαι μόνο στη δουλειά. Το κλικ που με έκανε να πάω στους Ανώνυμους Αλκοολικούς ήταν ότι πίστεψα ότι μόνος μου δε θα τα καταφέρω. Η πρώτη μέρα ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, όταν έγινε ο σεισμός. Την τρίτη μέρα νιώθω ότι θέλω να πιω και αντί να το κάνω βρήκα το τηλέφωνο των ΑΑ. Τη γυναίκα μου την έπιασαν τα κλάματα. Έκλεισα ραντεβού, με υποδέχτηκε ένας άνθρωπος αλκοολικός εκεί, μου κάνει μια συνέντευξη, καταλαβαίνει ότι είμαι για τα μπάζα και μου λέει: «Έλα». Κάτι που με έκανε να πω ότι πρέπει να το σταματήσω ήταν η δουλειά. Εκεί ήμουν άψογος ακόμα και όταν έπινα. Δεν είχα εικόνα μεθύστακα. Στις ομάδες το λέμε «τοκογλύφο» το αλκοόλ, σου δίνει και όταν έρθει η ώρα να σου ζητήσει είναι πολύ δύσκολο. Έκανα ταυτόχρονα το «Η αγάπη είναι ελέφαντας» και το «Και πάλι φίλοι». Οι δύο βοηθοί είχαν κανονίσει να μη συναντιούνται τα γυρίσματα, αλλά δεν είχαν υπολογίσει ότι πρέπει να κοιμάμαι. Είχα μείνει άυπνος πολλές μέρες και κάποια στιγμή με έπιασε ένας πόνος στο γύρισμα που περνούσε μονάχα αν έπινα. Είχα ζητήσει από το σκηνοθέτη να μου δώσει 10 λεπτά, να συνεχίσει. Πηγαίνω και πίνω 4 μπύρες και με περίμενε ένα ολόκληρο συνεργείο να τελειώσω με τα προβλήματά μου. Σταμάτησα μία δουλειά. Αυτό το πράγμα με τσάκισε τόσο πολύ. Ξεκίνησα το αλκοόλ στα 15 μου από μια κρίση πανικού. Τη δεύτερη φορά που το παθαίνω τρέχω να βρω τον μπαμπά μου, που ήταν σε ένα ουζερί. Μου λέει: «τι έπαθες πάλι;» και μου φέρνει μία μπυρίτσα. Και με την μπυρίτσα και με την κουβέντα χαλάρωσα και το είδα σαν φάρμακο

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον αλκοολισμό δηλώνοντας ότι έπνιγε τους φόβους του μέσα από το ποτό. Η γυναίκα του στάθηκε δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές στηρίζοντας τον πάντα. Πλέον ο ίδιος έχει 21 χρόνια απεξάρτησης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News