Μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στον Αντώνη Σρόιτερ, μιλώντας στην εκπομπή “Τik Talk” του Alpha για την απόφασή του να αλλάξει όλη του την καθημερινότητα και να γίνει ερημίτης.

Δεν είναι από αυτούς που παραχωρούν πολύ συχνά συνεντεύξεις, όμως όταν το κάνει μας τραβάει την προσοχή κι αυτή είναι μία ευκαιρία που μας δόθηκε για να θαυμάσουμε την σημαντική αλλαγή που έκανε στη ζωή του. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως για οκτώ χρόνια βρισκόταν σε κατάθλιψη, όμως κατάφερε να αλλάξει τρόπο ζωής. Την ξεπέρασε χάρη σε ένα ταξίδι στο Άγιο Όρος και πλέον ζει κοντά στη φύση μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», εξηγώντας τον λόγο που δεν χάρηκε την επιτυχία του μέσα από τη σειρά του Mega. «Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε. Και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος» εξήγησε ο ίδιος.

Μάλιστα, συνέχισε για εκείνη την εποχή, λέγοντας «Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, λουλούδια, φασαρίες, κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής… Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τις πολλές γυναίκες, ούτε από τα πολλά αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου είχα οκτώ μεταφορικά μέσα που χωρούσαν 20 άτομα». Τόνισε πως έκανε αρκετές υπερβολές που έκανε με σπατάλες τόσο για τον ίδιο όσο και για τους φίλους του, δίνοντάς τους ακόμα και χρήματα χωρίς σκέψη.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την γυναίκα του, περιγράφοντας πώς την γνώρισε και την ερωτεύτηκε. «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν μοντέλο, δούλευε στο Μιλάνο και την έστειλαν για μία δουλειά στην Ελλάδα. Μόλις ήρθε στη χώρα μας είπε εγώ εδώ θέλω να ζήσω». Γνωρίστηκαν στη σειρά «Για την Άννα» του Μανούσου Μανουσάκη και η γυναίκα του τού είπε «Μου είπε μια θεϊκή ατάκα. “Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, είναι ένα κοστούμι που μου το έκανε δώρο ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω”. Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν καυχιέμαι. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα. Έχουν περάσει από τότε 14 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί, όμως, σταμάτησε την τηλεόραση;

Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση.

Ο ηθοποιός συνέχισε την εκπληκτική αυτή συνέντευξη, δείχνοντας στον Αντώνη Σρόιτερ ένα τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους του, περπατώντας σε σπασμένα γυαλιά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :