Η ζωή του ηθοποιού μακριά απ’ την πολύβουη πόλη, δίπλα στην φύση και στους καρπούς της, αποτελεί έμπνευση για τον καθέναν μας. Ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν επιλέξει να ζουν με έναν διαφορετικό και θα πούμε εμείς καλύτερο τρόπο, δίνοντας έμφαση στην ψυχική και σωματική υγεία. Έχουν αποχωριστεί όλα τα περιττά πράγματα και ζουν πολύ απλά, τρεφόμενοι με ό,τι τους δίνει η φύση. Κάθε του ανάρτηση είναι τόσο ιδιαίτερη και τώρα Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Δημητρίεβιτς μας δείχνουν πώς κάνουν καθημερινά 11 λεπτά eye-gazing.

Πριν από λίγο καιρό, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε μιλήσει στη Φαίη Σκορδά για το πώς κρατάει ζωντανό τον έρωτά του με τη σύζυγό του, μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί:

Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού, τότε τον βλέπεις μόνο σαν αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν

Στη νέα του ανάρτηση, λοιπόν, βλέπουμε τον ηθοποιό και τη γυναίκα του να μας δείχνουν στην πράξη αυτή την πρακτική που τους φέρνει πιο κοντά.

Στο eye-gazing, το ζευγάρι κάθεται στο πάτωμα, ο ένας απέναντι απ’ τον άλλον, για να είναι τα μάτια στο ίδιο επίπεδο, και κοιτούν ο ένας τα μάτια του άλλου για 11 λεπτά χωρίς να μιλάνε.

«Χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια
Δε θα μπορούσαν να φτάσουν
Για να πω
Για το μικρό δευτερόλεπτο της αιωνιότητας
Που με φίλησες
Και σε φίλησα
Ένα πρωί μέσα στο φως του χειμώνα
Πάνω στη Γη
Στη Γη που είναι ένα αστέρι”
– Ζακ Πρεβέρ

*Πρακτική eye-gazing:
μια πρακτική βαθιάς σύνδεσης καρδιά με καρδιά, για Όλα τα ζευγάρια.
Καθόμαστε κάτω στο πάτωμα, ο ένας απέναντι στον άλλον, ώστε τα μάτια να είναι στο ίδιο επίπεδο.
Χωρίς να μιλάμε, κοιταζόμαστε στα μάτια, για 11 λεπτά (μια φορά την εβδομάδα)
Η ψυχές συνομιλούν μέσα απ’τά μάτια
».

Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Δημητρίεβιτς μας δείχνουν πώς κάνουν καθημερινά 11 λεπτά eye-gazing:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Thanasis Efthymiadis (@thanasis_efthymiadis)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News