Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για όλα στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται”. Ο γνωστός σεφ μίλησε για την αγάπη του για τη μαγειρική αλλά και για τον κινηματογράφο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για όλα στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο δημοσιογράφος, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, τόσο για την παιδική του ηλικία, την οικογένεια του, την αγάπη του για τη μαγειρική και τον κινηματογράφο.

Πήγαινε συχνά στην Ιαπωνία για διακοπές στη θεία και στη γιαγιά του. Ο ίδιος χαρακτηριστικά, όσον αφορά στην Ελλάδα και στην Ιαπωνία, είπε:

Μικρότερος αισθανόμουν ξένος στην Ιαπωνία και ξένος εδώ

Ωστόσο, κάνοντας μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια θυμήθηκε γελώντας ότι οι συμμαθητές του τον φώναζαν με ιαπωνικό παρατσούκλι, όπως είπε ο ίδιος και συγκεκριμένα “Φουτζίτσου”.

Για τον κινηματογράφο, ο γνωστός σεφ, όταν ήταν μικρός έβλεπε κυριώς ιαπωνικό κινηματογράφο. Το όνομα του μαγαζιού του παραδέχτηκε ότι προέκυψε από την αγάπη που έχει στον κινηματογράφο και ότι συγκεκριμένα προέκυψε από τον Christopher Nolan, αγαπημένη ταινία του οποίου είναι το Memento.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, παραδέχτηκε επίσης ότι στην αρχή της τηλεοπτικής του καριέρας τη φοβόταν την τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα επίσης πρόσθεσε:

Το Master Chef είναι ένα μαγειρικό σόου και το αγκαλιάζει ο κόσμος

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα που διατρέχουν την τηλεόραση με τη μαγειρική, ο ίδιος είπε ότι “Η μαγειρική είναι μόδα και θα περάσει” και για το ρόλο του κριτή που έχει τόνισε ότι “Δεν παίζω τον ρόλο του αυστηρού στο Master Chef”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News